Μενεγάκη - Πατζόπουλος: Οι αγκαλιές με τον Άγγελο Λάτσιο στη μέση του δρόμου και τα σχέδια για τα Χριστούγεννα!

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Μενεγάκη - Πατζόπουλος: Οι αγκαλιές με τον Άγγελο Λάτσιο στη μέση του δρόμου και τα σχέδια για τα Χριστούγεννα!

Επιτυχημένη καριερίστα και μία από τις πιο ακριβοπληρωμένες παρουσιάστριες...

Η Ελένη Μενεγάκη μπορεί να λέγεται ότι έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο και να μη διαπραγματεύεται στις απαιτήσεις της εύκολα σε ό,τι έχει να κάνει με την καριέρα της, αλλά σε ό,τι αφορά τα παιδιά της γίνεται χαλί να την πατήσουν και πολλές φορές έχει εκφράσει την αδυναμία που έχει σε αυτά. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Σωκράτης Κόκκαλης: Η μεγάλη απόφαση που πήρε μετά τον θάνατο του γιου του!

«Την εποχή που έκανα το πρώτο μου παιδί, τον Άγγελο, πριν δεκαέξι χρόνια, μου λέγανε, όχι επίσημα, αλλά ακουγόταν: “Τώρα θα κάνεις παιδί, τελείωσε η καριέρα σου, πάει”. Μετά από πέντε χρόνια άκουγα: “Ε βέβαια, αυτή κάνει παιδιά για να κάνει καριέρα”. Δηλαδή έλεος ας πούμε... Θυμάμαι όταν ξεκίνησα και ήμουν στον Άγγελο έγκυος έλεγαν τώρα που ξεκίνησε και πήρε φόρα και της δόθηκαν τόσες ευκαιρίες, τώρα πάει... πάει αλλά δεν πάει και πέρασαν και δεκαέξι χρόνια από τώρα και εδώ είμαι», είπε στέλνοντας το δικό της μήνυμα σε όσους την κατέκριναν.

Δείτε ακόμη: Το καρφί της Χατζίδου για το Δρυμωνάκο! «Έκανε συμφωνία και πήρε εκπομπή για να μπει στο Survivor!» (Βίντεο)

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr τη τσάκωσε μαζί με τον Άγγελο της και το Μάκη Παντζόπουλο σε πολύ τρυφερά στιγμιότυπα! Οι τρεις τους είναι αχώριστοι και ο Άγγελος εγκρίνει και με το παραπάνω το Μάκη!

Δείτε ακόμη: «Παίκτης του Survivor παραλίγο να πάθει κατάθλιψη λόγω Instagram»! (Βίντεο)


Γιορτές με μαγιό σε εξωτικό προορισμό


Ταξίδι σε εξωτικό προορισμό που παραμένει top secret από όλους –όπως συνηθίζει κάθε χρόνο τις γιορτινές μέρες– θα κάνει και φέτος η Ελένη Μενεγάκη με τον Μάκη Παντζόπουλο και τις κόρες της, αφού περίπου για ένα δεκαήμερο θα είναι εκτός «αέρα» από τη συχνότητα του ALPHA.

Ο Άγγελος στις 30 του περασμένου μήνα έκλεισε τα 16, έγινε ολόκληρο παλικάρι, αντράκι και έχει πια τις δικές του παρέες.

Δείτε ακόμη: Αθηνά Οικονομάκου: Τρυφερά παιχνίδια στο σπίτι με τον γιο της, Μάξιμο!

Τις περισσότερες φορές αρνείται να ακολουθήσει τη μητέρα του στις εξορμήσεις της είτε στην Άνδρο είτε σε κάποιον μακρινό προορισμό –με ελάχιστες εξαιρέσεις– και μοιράζεται πολύ περισσότερο χρόνο με τον πατέρα του Γιάννη Λάτσιο, καθώς οι δυο τους έχουν γίνει κυριολεκτικά αυτοκόλλητοι.