Χριστίνα Αρχοντή: Σόκαρε τους πάντες με την εξομολόγηση για το bullying! - "Πολλοί καθηγητές μου είχαν εμπάθεια και με είχαν ρίξει και βαθμολογικά!" (βίντεο)

Τι είπε η γνωστή σε όλους μας "Μπουλίτσα";

Χριστίνα Αρχοντή: Σόκαρε τους πάντες με την εξομολόγηση για το bullying! -

Την Χριστίνα Αρχοντή την γνωρίσαμε πριν αρκετά χρόνια μέσα από τη σειρά που καθήλωνε τους τηλεθεατές μέσα από την συχνότητα του Ant1, το "Καφέ της Χαράς".

Η νεαρή ηθοποιός, μας συστήθηκε ως "Μπουλίτσα" που είχε "κλέψει" την καρδιά του "Φατσέα" και της "Σταυρούλας". Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Μίρκα Παπακωνσταντίνου: "Γκρινιάζω, νυστάζω, εκνευρίζομαι!"

Η νεαρή Χριστίνα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2Night Show μαζί με την επίσης ηθοποιό μητέρας της, Λίλιαν Αρχοντή και σόκαρε τους πάντες με τα όσα είπε για το bullying που έχει υποστεί στο σχολικό της περιβάλλον.

Δείτε ακόμη: Τατουάζ: Δεν πάει ο νους σας ποιες πρωταγωνίστριες είναι αδερφές!

Δείτε ακόμη: Την στηρίζει δημόσια! "Το GNTM έχασε, εμείς κερδίσαμε!" - Το βίντεο-μήνυμα αφιερωμένο στην Μικαέλα Φωτιάδη!

"Δυστυχώς δεν βρήκα συμπαράσταση από καθηγητές και δασκάλους όταν δεχόμουν bullying. Δεχόμουν κι από καθηγητές ζήλια και το λέω με πλήρη επίγνωση αυτής μου της άποψης και της δήλωσης. Πολλοί καθηγητές μου είχαν εμπάθεια και με είχαν ρίξει και βαθμολογικά, ακόμα και στο απολυτήριο στις εξετάσεις απολυτηρίου μου έχουν μειώσει βαθμολογία για να μην πάρω το απολυτήριο με 19!" αποκάλυψε η νεαρή Χριστίνα Αρχοντή και άφησε άναυδο τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Δείτε το βίντεο: