Βόμβα στην ελληνική showbiz! Γνωστοί ηθοποιοί είναι ζευγάρι 2 χρόνια και... δεν το πήραμε χαμπάρι!

Δεν πάει το μυαλό σας!

Βόμβα στην ελληνική showbiz! Γνωστοί ηθοποιοί είναι ζευγάρι 2 χρόνια και... δεν το πήραμε χαμπάρι!

Δύο αρκετά γνωστοί ηθοποιοί είναι και ζευγάρι εδώ και 2 χρόνια και δεν τους πήραμε χαμπάρι ποτέ!


Και οι δύο κρατούν χαμηλούς τόνους αλλά σε πρόσφατη συνέντευξη της η πρωταγωνίστρια του Ταμάμ το παραδέχτηκε και μίλησε ανοιχτά! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Τηλεθέαση 11/12: Ποια προγράμματα άγγιξαν κορυφή και ποια έπιασαν πάτο; Όλα τα νούμερα αναλυτικά...

Ο λόγος για την Τζωρτζίνα Λιώση και τον Ντένη Μακρή, για τους οποίους όσοι τους γνωρίζουν κάνουν λόγο για ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του καλλιτεχνικού χώρου.

Δείτε ακόμη: Κίνηση ματ του ΣΚΑΙ! Έκλεψε το κορυφαίο όνομα του Alpha!


Οι δύο ηθοποιοί γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για την κωμική σειρά του ΑΝΤ1 Ταμάμ πριν από δύο χρόνια και από τότε είναι αχώριστοι.

Από το “Ταμάμ” και μετά δημιουργήθηκαν σχέσεις ζωής με τους συμμετέχοντες της σειράς και με τη Νατάσα Εξηνταβελώνη και με τη Λίλα Μπακλέση», δηλώνει στη Realnews η Τζωρτζίνα Λιώση και διευκρινίζει: «Δεν μιλάω για τα προσωπικά μου, παρά σε έναν-δύο δικούς μου ανθρώπους. Καταλαβαίνω πως για κάποιο λόγο θεωρείται φυσιολογικό να μιλάμε γι’ αυτά τα πράγματα, ενώ στην πραγματικότητα όλοι οι άνθρωποι έχουμε έναν-δύο φίλους, με τους οποίους συζητάμε τα προσωπικά μας. Και έτσι επιλέγω κι εγώ να συνεχίσω να είμαι, γιατί δεν ήμουν ποτέ ανοιχτός άνθρωπος και δεν βρίσκω τον λόγο να γίνω ξαφνικά». Εξίσου διπλωματική είναι και σε ό,τι αφορά την καλλιτεχνική της συνύπαρξη με τον σύντροφό της.

Δείτε ακόμη: Τηλεθέαση: Τι νούμερα έκανε ο Αρναούτογλου με την Αλεξανδράκη καλεσμένη;

«Είμαστε οκτώ ηθοποιοί πάνω στη σκηνή που κάνουμε τα πάντα: εμείς οι ίδιοι οι ηθοποιοί, με ένα δικό μας αντικείμενο, ένα πανί, προσπαθούμε να δημιουργήσουμε τους χώρους και τα πλαίσια της παράστασης. Επιπλέον, όλοι έχουμε το κομμάτι της αφήγησης. Οσον αφορά εμένα συγκεκριμένα, στο πρώτο μέρος έχω τον ρόλο της σκλάβας, της γυναίκας που δίνει ζωή στο σκλαβί, και στο δεύτερο μέρος έχω τον ρόλο της βασιλοπούλας», εξηγεί η ηθοποιός.