Στέλιος Κουδουνάρης: "Η Ραμόνα είχε έναν τρόπο να μου ανεβάζει την πίεση!"

Αφοπλιστικά ειλικρινής ο Στέλιος Κουδουνάρης!

Στέλιος Κουδουνάρης:

Πέρσι ξεχώρισε στο My Style Rocks, τόσο για το στυλ της αλλά και για τον εκρηκτικό της χαρακτήρα και κατάφερε να αναδειχθεί η μεγάλη νικήτρια του παιχνιδιού.

Ο λόγος φυσικά για την Ραμόνα Βλαντή! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ιωάννα Μπέλλα: Για ποιον "χτυπάει" την... καμπάνα; Το δημόσιο μήνυμα - καρφί μετά την εμφάνιση της Αλεξανδράκη!

Η Ραμόνα σε κάθε της εμφάνιση στο πλατό του παιχνιδιού, δεν δίσταζε να κοντραριστεί με την κριτική επιτροπή και να υποστηρίξει το στυλ της με πάθος.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό "People" και φυσικά αναφέρθηκε στην μεγάλη νικήτρια του περσινού My Style Rocks και τόνισε τα νεύρα που του προκαλούσε.

Ποιες είναι όμως οι σχέσεις τους σήμερα μετά το τέλος του παιχνιδιού;

"Πέρσι τσακωνόμουν συνέχεια με τη Ραμόνα. Τώρα τη βλέπω έξω για ποτό και είναι όλα καλά. Είχε έναν τρόπο να μου ανεβάζει την πίεση! Φέτος δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη που να μου δημιουργεί τόσο έντονα συναισθήματα" τονίζει ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Δείτε ακόμη: Τηλεθέαση 11/12: Ποια προγράμματα άγγιξαν κορυφή και ποια έπιασαν πάτο; Όλα τα νούμερα αναλυτικά...

Πως του φαίνεται που ακόμα και τώρα, που ο δεύτερος κύκλος του My Style Rocks φτάνει στο τέλος του, πολλοί συγκρίνουν την περσινή παρουσιάστρια Ευαγγελία Αραβανή με την φετινή Κωνσταντίνα Σπυροπούλου; "Είναι άδικη η σύγκριση μεταξύ της προηγούμενης και της νυν παρουσιάστριας, της Ευαγγελίας Αραβανή και της Κωνσταντίνος Σπυροπούλου αντίστοιχα. Όμως και η κριτική επιτροπή έχει αλλάξει κατά 66%, αφού στη θέση του Χάρη Χριστόπουλου και της Αλεξάνδρας Κατσαΐτη βρίσκονται πλέον ο Δημήτρης Αργυρόπουλος και η Μπέττυ Μαγγίρα. «Πώς έχω μείνει εγώ ίδιος, δεν το 'χω καταλάβει" είπε στο περιοδικό ο Στέλιος Κουδουνάρης!

Παίρνει θέση όμως και για την Μπέττυ Μαγγίρα και τα όσα αρνητικά σχόλια έχει ακούσει από την αρχή του παιχνιδιού όταν και πήρε θέση στην κριτική επιτροπή.

Δείτε ακόμη: Nomads 2 διαρροή: Πώς θα βγει ο νικητής και πότε είναι ο μεγάλος τελικός!

"Πέρσι περάσαμε υπέροχα με την Αλεξάνδρα και τον Χάρη. Ήμασταν πιο συγκεκριμένοι και πολύ πιο απαιτητικοί στο κομμάτι της μόδας. Η Μπέττυ έχει φορέσει πολλά ρούχα, φτιάχνει ρούχα και μελετά τους χαρακτήρες γιατί της αρέσουν οι μιμήσεις. Σκιαγραφεί τις προσωπικότητες και καταλαβαίνει γιατί μια γυναίκα έχει επιλέξει ένα κομμάτι. Είναι εκπομπή στιλ και το στιλ διαθέτει και προσωπικότητα. Το βασικό κόνσεπτ είναι «μια γυναίκα φοράει κάτι για να πάει κάπου μια συγκεκριμένη ώρα». Η Μπέττυ το διαβάζει τέλεια όλο αυτό" απαντάει ο Στέλιος Κουδουνάρης.