Σταύρος Νικολαΐδης: "Μεγάλωσα σε μια αποτυχημένη οικογένεια..." - Η συγκλονιστική εξομολόγηση του ηθοποιού...

Αποκλειστικά στο youweekly.gr!

Σταύρος Νικολαΐδης:

Ο Σταύρος Νικολαΐδης λέει πως δεν νιώθει τυχερός –πράγματι έχει ζήσει απίστευτες ατυχίες– ωστόσο σήμερα βλέπει το μέλλον με αισιοδοξία έχοντας πετύχει αυτό που δεν κατάφεραν οι δικοί του: Να έχει μία δεμένη και ευτυχισμένη οικογένεια.

Ο ηθοποιός μάς υποδέχεται στο σπίτι του στο Πικέρμι και ανοίγει για πρώτη φορά την καρδιά του μιλώντας για τον δύσκολο χωρισμό των γονιών του αλλά και τον πρώτο γάμο του που έληξε άδοξα σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση στο youweekly.gr! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ειρήνη Παπαδοπούλου: Είναι μόνη της ή όχι; Όλη η αλήθεια για την προσωπική της ζωή!

Η γυναίκα σου δεν ζηλεύει με τα γράμματα;

Όχι, έτσι κι αλλιώς ζηλεύει σε φυσιολογικά πλαίσια, δεν έχουμε θέματα, γι’ αυτό είμαι 9 χρόνια μαζί της και θα μείνω κι άλλα 19 και 29. Ο πρώτος μου γάμος χάλασε από ζήλια σε ακραίο βαθμό.

Γιατί σε ζήλευε η πρώην σύζυγός σου;

Η ζήλια δεν έχει αιτία, είναι μια αρρώστια. Με κέρναγε μια μπαργούμαν ένα σφηνάκι, τι έπρεπε να κάνω, να της το πετάξω στα μούτρα; Όταν το έπινα όμως γινόταν καβγάς...

Με τη γυναίκα σου γνωριστήκατε όταν έκανες πεντικιούρ;

Ναι, ήταν η πρώτη φορά που έκανα στη ζωή μου, εκείνη μου το έκανε και δεν μου έχει αγγίξει άλλη γυναίκα τα πόδια από τότε (γέλια).

Δείτε ακόμη: Ευαγγελία Αραβανή: Το πάρτι γενεθλίων και το δώρο που της πήρε ο Οικονομόπουλος! Αποκλειστικές φωτογραφίες...

Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά;

Όχι, σαφώς μου άρεσε από την αρχή αλλά τα πράγματα έγιναν σιγά-σιγά, γιατί εκείνη έχασε τον πατέρα της και εγώ ήμουν σε μια άλλη σχέση. Το ότι ήμουν ηθοποιός επίσης δεν λειτουργούσε θετικά, τη φόβιζε ότι δεν ήμουν για σοβαρή σχέση. Είμαι ένας άνθρωπος ενθουσιώδης, αλλά εκείνη πάντα με συγκρατούσε. Αυτό στην πορεία μού έκανε καλό.

Ήταν το λιμάνι σου;

Έτσι ακριβώς θα τη χαρακτήριζα.

Δείτε ακόμη: «Είχα κλείσει να είμαι σε εκπομπή και τον Σεπτέμβρη είδα άλλη στη θέση μου»! (Βίντεο)

Σε πόσο καιρό αποφάσισες ότι θα παντρευτείτε και θα κάνετε οικογένεια;

Στο πρώτο ραντεβού πήγαμε σε ένα εστιατόριο στο Ψυρρή όπου είχα ποσοστό και στο δεύτερο πήγαμε σε ένα λατρεμένο μπαράκι, στο οποίο καθίσαμε μέχρι τις 3:30! Πήγαμε σε ένα άλλο μπαρ απ’ όπου φύγαμε στις 6:30 το πρωί και την άλλη μέρα που ξύπνησα, την παίρνω τηλέφωνο και της λέω «αν είσαι αυτό που δείχνεις, είσαι η γυναίκα που έψαχνα». Είχα έναν φόβο, γιατί δεν ξέρεις από τα πρώτα ραντεβού, αλλά ο τρόπος που σκεφτόταν και μου φερόταν ήταν ακριβώς αυτό που ήθελα. Ήμουν πια 39 χρόνων, μετά από πολλές μεγάλες σχέσεις και περιστασιακές, ήξερα τι θέλω από μία γυναίκα.

Εκείνη πώς αντέδρασε;

Με παίδεψε πολύ! Έκανε τρεις μήνες για να συνειδητοποιήσει ότι είναι ερωτευμένη μαζί μου και με χώρισε τρεις φορές! Μέχρι που πήρα τον κολλητό μου και πήγα στη Ναύπακτο για να της ζητήσω να τα ξαναβρούμε.

Δείτε ακόμη: Ειρήνη Παπαδοπούλου: Είναι μόνη της ή όχι; Όλη η αλήθεια για την προσωπική της ζωή!

Ήθελες να κάνεις παιδιά από μικρός;

Μεγάλωσα σε μία αποτυχημένη οικογένεια. Ενώ όμως άλλοι άνθρωποι το μιμούνται και τελικά κάνουν κι αυτοί αποτυχημένες οικογένειες, σε μένα λειτούργησε αντίθετα. Ήθελα να πετύχω αυτό που δεν πέτυχαν οι γονείς μου. Στις διάφορες σχέσεις που έκανα από μικρός έψαχνα να βρω τη γυναίκα που θα μείνω μαζί της, ίσως γι’ αυτό έγινε ο πρώτος γάμος ενώ δεν έπρεπε. Το έβλεπα από πριν ότι δεν θα πάει καλά, αλλά το πάλευα.