Γρηγόρης Αρναούτογλου: Παίρνει δημόσια θέση μετά τον κακό χαμό με τις δηλώσεις της Ιωάννας Μπέλλα στην εκπομπή του! (βίντεο)

Δείτε τι είπε ο παρουσιαστής!

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Παίρνει δημόσια θέση μετά τον κακό χαμό με τις δηλώσεις της Ιωάννας Μπέλλα στην εκπομπή του! (βίντεο)

Κακός χαμός έγινε στην showbiz με τις δηλώσεις της Ιωάννας Μπέλλα την προηγούμενη εβδομάδα στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, "The 2night Show".

Το όμορφο μοντέλο δήλωσε μεταξύ άλλων πως όποια γυναίκα δεν έχει κάνει πλαστική και δεν έχει φάει χαστούκι από τον σύντροφο της λέει ψέμματα και ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Μιχάλης Μητρούσης: Πήρε εξιτήριο ο ηθοποιός! Τα πρώτα λόγια του μετά την περιπέτεια υγείας του! (βίντεο)

Η Σταρ Ελλάς δέχτηκε "βροχή" από σχόλια που κατέκριναν την συγκεκριμένη της δήλωση. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θέλησε να πάρει θέση στον πανικό που έχει δημιουργηθεί.

Δείτε ακόμη: Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Είναι τελικά ζευγάρι με τον Γιάννη Πάριο; Η απάντηση της ηθοποιού! (βίντεο)

Ενώ συζητούσε με την καλεσμένη του, Δήμητρα Αλεξανδράκη, πήρε τον λόγο και δήλωσε: "Για να κλείσουμε την όλη ιστορία με την Ιωάννα Μπέλλα. Θα ήθελα απλά να πω ότι θεωρώ τη φράση της Ιωάννας ατυχέστατη στιγμή. Θεωρώ όμως ότι το έληξε το θέμα λίγο παρακάτω, στη συνέχεια της συνέντευξης.

Δείτε ακόμη: Ελένη Τσολάκη: Τα... μπουρδούκλωσε η παρουσιάστρια! Μπέρδεψε την Γερονικολού με την... Λασκαράκη! (βίντεο)

Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αυτό που είπε στην αρχή δεν ήταν μια ατυχέστατη στιγμή, που τα συνέδεσε, κάνοντας χιούμορ ή πλάκα για ένα τόσο σοβαρό θέμα. Το μόνο που θα πω. Είμαστε κατά της βίας σε όλες τις μορφές. Και μακάρι πάντα να λύνονται τα θέματα με τον λόγο" είπε ο παρουσιαστής.

Δείτε το βίντεο: