Μαίρη Λίντα: "Σώπασε" η κορυφαία τραγουδίστρια της Ελλάδας... Στο Γηροκομείο η μούσα του Μανώλη Χιώτη!

Η απόφαση της κόρης της μετά το ατύχημα της τραγουδίστριας...

Μαίρη Λίντα:

Στο Γηροκομείο Αθηνών βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η κορυφαία Ελληνίδα τραγουδίστρια Μαίρη Λίντα.

Ένα σύνθετο πρόβλημα υγείας, ανάγκασε την κόρη της Εύα Θεοχάρη να τη μεταφέρει στο ίδρυμα της Λεωφόρου Κηφισίας, όπου βρίσκεται εδώ και περίπου δυο εβδομάδες. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Πάολα: Η απίστευτη εμμονή της που θα συζητηθεί! (βίντεο)

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Εspresso" και του δημοσιογράφου Νίκου Νικόλιζα, που βρέθηκε στο Γηροκομείο Αθηνών και κατέγραψε την αγάπη που δείχνει όλο το νοσηλευτικό προσωπικό στο πρόσωπου της "μούσας" του Μανώλη Χιώτη που έχει γράψει με χρυσά γράμματα τη δική τη ιστορία στο ελληνικό τραγούδι, πλέζο ζει το δικό της προσωπικό δράμα.

Την Τρίτη το πρωί, η Μαίρη Λίντα, συνοδεία των υπαλλήλων του ιδρύματος, έχει μεταφερθεί στη μεγάλη αίθουσα για να απολαύσει μια χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή που έχει στήσει ένα σχολείο, προκειμένου να διασκεδάσει τους φιλοξενουμένους του ιδρύματος.

Δείτε ακόμη: Μπάγια Αντωνοπούλου: Είναι οριστικό! "Έφαγε" την Σπυροπούλου στην... στροφή! Έπεσαν οι υπογραφές για την παρουσίαση κορυφαίου προγράμματος!

Λίγη ώρα αργότερα, με τη συνοδεία των υπαλλήλων και ενώ η παιδική γιορτούλα έχει ολοκληρωθεί και οι ψυχές των ηλικιωμένων ανθρώπων την έχουν αγκαλιάσει, μεταφέρεται και πάλι στο ανακαινισμένο κτίριο "Όλγα" στο δωμάτιο 35, εκεί όπου φιλοξενείται πλέον, για να "βυθιστεί" και πάλι στη δική της σιωπή.

Δείτε ακόμη: Τηλεθέαση 12/12: Απίστευτες πρωτιές και μάχες για γερά νεύρα! Όλα τα νούμερα αναλυτικά...

Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα η κόρη της δήλωσε πως: «Δεν υπάρχει κάτι να δηλωθεί. Όλα παίζονται μέρα με τη μέρα. Η κατάσταση της υγείας της βελτιώνεται. Θα πρέπει να φθάσει στο επιθυμητό επίπεδο για να δούμε πώς θα μπορέσει να κινηθεί από εκεί και πέρα. Παρακολουθείται από γιατρούς και όλα θα πάνε καλά", ενώ περιμένει γρήγορα η μητέρα της να γίνει καλά και να επιστρέψει στο σπίτι.

Πριν λίγο καιρό, η "μούσα" του Μανώλη Χιώτη είχε ένα ατύχημα και έσπασε το πόδι της, ενώ 1,5 χρόνο νωρίτερα είχε υποβληθεί σε επέμβαση στο ισχίο.

Δείτε ακόμη: Παναγιώτης Ραφαηλίδης: "Καρφώνει" το Open, τα οικονομικά προβλήματα και η συμμετοχή στο "Your Face Sounds Familiar"! (βίντεο)

Τώρα βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό του Γηροκομείου Αθηνών βρίσκεται στο πλευρό της και την φροντίζει.