H Δήλωση κόλαφος της Διαβάτη για «Παλλάς» και Ακρίτα! - «Έχετε δει τι σκουπιδαριό μαζεύεται; Σιγά το Παλλάς»!

Η δήλωση που θα συζητηθεί!

H Δήλωση κόλαφος της Διαβάτη για «Παλλάς» και Ακρίτα! - «Έχετε δει τι σκουπιδαριό μαζεύεται; Σιγά το Παλλάς»!

Στην εκπομπή του Κρατερού Κατσούλη και της Κατερίνας Καραβάτου μίλησε η Χρυσούλα Διαβάτη.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη «Στην φωλιά των κούκου» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κόντρα Ακρίτα - Σεφερλή. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Έξαλλη η Καινούργιου με την δήλωση του συντρόφου της Στεργιανού! - «Προωθούν τις κοπέλες τις με περιττά κιλά ή με προβλήματα υγείας»!

Η Χρυσούλα Διαβάτη πήρε θέση στην κόντρα της Έλενας Ακρίτα και του Μάρκου Σεφερλή μετά την ματαίωση της παράστασης στο θέατρο Παλλάς.

Δείτε ακόμη: «Μετά το GNTM δεν μπορούσα να βγω να κυκλοφορήσω...με έδειχναν!»

«Πάντα υπήρχαν αυτά τα θεάματα στην Αθήνα. Υπήρξε ο Χάρρυ Κλύνν, υπήρξαν κι άλλοι. Η σάτιρα είπαμε ότι είναι για ανθρώπους που έχουνε χιούμορ και καταλαβαίνουν. Δεν έχει κανείς το δικαίωμα να μιλά για κανέναν. Να κοιτά ο καθένας τον εαυτό του και τι έχει κάνει. Και τι είναι το Παλλάς; Στο Παλλάς έχετε δει τι σκουπιδαριό μαζεύεται; Σιγά το Παλλάς. Τι έχει πάει στο Παλλάς; Η Σάρα Μπερνάρ; Εδώ ένα ολόκληρο Εθνικό Θέατρο κι έχει γίνει το χάλι του το μαύρο. Εγώ επειδή είμαι καλλιτέχνης και είμαι ηθοποιός τόσα χρόνια και νομίζω έχω το δικαίωμα να μιλάω, ο Μάρκος ο Σεφερλής είναι ένας τίμιος καλλιτέχνης, είναι σαν τους παλιούς, μιλάει με τον κόσμο, ποιος μπορεί να το κάνει αυτό;» είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: