Survivor Spoiler: Ανατροπή! Ποιον παρουσιαστή βάζουν ως παίκτη στο Survivor 3;

Δεν παει ο νους σας ποιος είναι!

Survivor Spoiler: Ανατροπή! Ποιον παρουσιαστή βάζουν ως παίκτη στο Survivor 3;

Το Athensmagazine.gr από την πρώτη μέρα του Survivor μέχρι και σήμερα σας έχει μεταφέρει όλο το παρασκήνιο τόσο από τον Άγιο Δομίνικο όσο και από τα γραφεία του ΣΚΑΙ!

Εδώ και 40 ημέρες έχουν ξεκινήσει τα κάστινγκ και εμείς σας έχουμε μεταφέρει όλα τα ονόματα που βρίσκονται στην λίστα και σήμερα θα σας φέρουμε ακόμα μια αποκλειστικότητα! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Τηλεθέαση 13/12: Η μάχη στην τηλεοπτική αρένα προκάλεσε γέλια και πόνο! Όλα τα νούμερα αναλυτικά...

Ποια είναι αυτή; Είναι γνωστό εδώ και λίγες ημέρες πως ο Γιώργος Λιανός δεν θα βρίσκεται στην παρουσίαση του Survivor 3!

Τι πραγματικά όμως έχει συμβεί; Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr η παραγωγή θέλει να βάλει δίπλα στον Σάκη Τανιμανίδη μια γυναίκα ώστε να τραβήξει και το ανδρικό κοινό!

Δείτε ακόμη: Χατζίδου - Ετεοκλής; Έγιναν "καναλάρχες"! Το νέο κοινό τους επαγγελματικό βήμα! (βίντεο)

Επομένως ο Γιώργος Λιανός θα αποτελέσει παρελθόν! Ωστόσο δεν βρίσκεται εκτός πλάνων, αφού η παραγωγή του Survivor φαίνεται να έχει προτείνει στον παρουσιαστή να μπει στο Survivor 3 σαν παίκτης! Η πρόταση αυτή ξάφνιασε τον Λιανό, ο οποίος ζήτησε λίγο χρόνο για να το σκεφτεί!

Δείτε ακόμη: Μαρίνα Πατούλη: Αποκαλύπτει το μεγάλο ελάττωμα του συζύγου της Γιώργου on camera και μας αφήνει άφωνους! (βίντεο)

Πάντως οι πιθανότητες για το ναι είναι ελάχιστες, με τον Γιώργο Λιανό να βρίσκεται γενικότερα στα πλάνα του ΣΚΑΙ για την παρουσίαση άλλης εκπομπής!

Πηγή: Athensmagazine.gr