Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

«Λόγω Τιμής»: Πότε κάνει πρεμιέρα η σειρά; Όλο το παρασκήνιο!

Πότε κάνει comeback η σειρά και κάθε πότε θα την βλέπουμε;

«Λόγω Τιμής»: Πότε κάνει πρεμιέρα η σειρά; Όλο το παρασκήνιο!
News 14.12.2018 18:20

Η σειρά «Λόγω τιμής» έγραψε τηλεοπτική ιστορία μέσα από τη συχνότητα του Mega. Επιστρέφει 20 χρόνια μετά στις οθόνες μας και θα ξανασυναντήσει τους ήρωες της.

Η σειρά επιστρέφει με τους ίδιους συντελεστές και στο σενάριο την Μιρέλα Παπαοικονόμου, ενώ στην σκηνοθεσία τον Λάμπη Ζαρουτιάδη. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Δημήτρης Μακαλιάς: Περιέγραψε το ατύχημα της Αντιγόνης Ψυχράμη! - «Έπεσε με το κεφάλι και χτύπησε τον αυχένα»!

Η Μιρέλα Παπαοικονόμου, παραχώρησε συνέντευξη στο People και αποκάλυψε πότε θα κάνει το μεγάλο comeback η σειρά!

Δείτε ακόμη: Αθηνά Οικονομάκου: Ταξίδι στην Ιταλία μαζί με τον 9 μηνών γιο της Μάξιμο!

«Δεν χαθήκαμε όλα αυτά τα χρόνια. Ήμασταν φίλοι, βγαίναμε, κάναμε παρέα. Πολλές φορές το ρίχναμε στις συζητήσεις μας σαν ιδέα. Κάποια στιγμή είπα “εντάξει, λοιπόν, θα κάτσω να γράψω το Λόγω Τιμής είκοσι χρόνια μετά”. Και κάπως έτσι ξεκινήσαμε. Έχουν γραφτεί ήδη τα πρώτα επεισόδια, ενώ η σειρά θα είναι χωρισμένη σε κύκλους. Στον πρώτο θα δούμε δώδεκα συνολικά επεισόδια. Ήθελα να κάνω κάτι που θα είναι πολύ φροντισμένο, πάνω στα αμερικανικά πρότυπα τηλεοπτικών σειρών. Αυτό που μπορώ να πω μέχρι στιγμής είναι ότι θα μπούμε για γυρίσματα το Μάρτιο, η σειρά θα είναι εβδομαδιαία και θα βγει, καλώς εχόντων των πραγμάτων, τον Οκτώβριο του 2019».

Δείτε ακόμη: Nomads: Σήμερα το 2ο αγώνισμα ατομικής ασυλίας! Ποιοι θα είναι οι 2 υποψήφιοι μονομάχοι;

Ενώ συνέχισε:«Αρχικά θα δούμε και τους επτά πρωταγωνιστές και φυσικά κάποιους καινούριους. Όλοι έβαλαν πολύ νερό στο κρασί τους και έριξαν τις αμοιβές τους για να μπορέσει να βγει σωστά η σειρά. Ακριβώς το αντίθετο δηλαδή από αυτό που γράφτηκε. Όχι μόνο δεν ζήτησε κανείς πολλά χρήματα, αλλά όλοι δέχτηκαν να πληρωθούν με πολύ λιγότερα».

Share