Συγκλονίζει ο Μάκης Δημάκης! Η εξομολόγηση για τον θάνατο που τον "τσάκισε"

Η αποκάλυψη του τραγουδιστή για τον θάνατο που τον συγκλόνισε!

Συγκλονίζει ο Μάκης Δημάκης! Η εξομολόγηση για τον θάνατο που τον

Ο Μάκης Δημάκης έχει καταφέρει να γίνει αγαπημένος τραγουδιστής όλων των ηλικιών!

Τα τραγούδια του σιγοτραγουδιούνται από μικρότερες αλλά και μεγαλύτερες ηλικίες! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Σίσσυ Χρηστίδου: Η αποκάλυψη για τον Μαραντίνη που άφησε άφωνους τους πάντες! - "Με τον Θοδωρή έχουμε..."

Ο τραγουδιστής παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό "Λοιπόν" και αναφέρθηκε στον θάνατο του πατέρα του που τον "τσάκισε" αλλά και στα οικονομικά προβλήματα που πέρασε.

Δείτε ακόμη: Γιώργος Λιάγκας: "Αν κοιμηθώ στραβά το βράδυ θα έρθω στη δουλειά και θα τους βγάλω την... Παναγία!" (βίντεο)

Πότε έπιασες πάτο στη ζωή του ο Μάκης Δημάκης; "Έχω πιάσει πολλές φορές οικονομικό πάτο. Πριν κάνω κάποια τραγούδια που τα αγάπησε ο κόσμος υπήρξαν στιγμές που οικονομικά περάσαμε δύσκολα μέσα στην οικογένεια, ζοριστήκαμε. Η στιγμή που ήταν άσχημη και δύσκολη στη ζωή μου ήταν όταν «έφυγε» ο πατέρας μου" αποκάλυψε ο Μάκης Δημάκης.

Δείτε ακόμη: Ελένη Φουρέϊρα: Ακούει "ΧFactor" και φτύνει τον... κόρφο της! Το δημόσιο "άδειασμα" στο Open! (βίντεο)

Πώς το διαχειρίστηκε όμως; "Έπεσα με τα μούτρα στη δουλειά, γιατί είμαι σίγουρος πώς αν ο πατέρας μου με βλέπει από εκεί πάνω, θα χαίρεται που δουλεύω καλά. Ο πατέρας μου δεν πρόλαβε να με δει να δουλεύω καλά, «έφυγε» λίγο μετά αφότου κυκλοφόρησε το τραγούδι μου «Κανείς δεν είναι κανενός». Υπάρχει μια περίεργη ισορροπία, όπου η ζωή κάτι σου παίρνει και κάτι σου δίνει. Το έριξα στη δουλειά και από εκεί λυτρώθηκα λίγο. Δεν λυτρώνεσαι, απλώς μαθαίνει να ζεις με την έλλειψη" είπε ο τραγουδιστής.