Ναταλία Γερμανού: Άγριο ξέσπασμα για την Τραϊάνα Ανανία! - "Είναι... νεραϊδοκρουσμένη!" (βίντεο)

Απασφάλισε η Ναταλία Γερμανού!

Ναταλία Γερμανού: Άγριο ξέσπασμα για την Τραϊάνα Ανανία! -

Η Ναταλία Γερμανού μέσα από την εκπομπή της "Καλύτερα δεν γίνεται", αναφέρθηκε στο θέμα που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες και αφορά στην Τραϊάνα Ανανία και το μήνυμα που της έστειλε στο Instagram ο ποδοσφαιριστής Κυριάκος Παπαδοπούλος.

Να θυμίσουμε πως η Τραιάνα με αφορμή το μήνυμα αυτό έκανε ένα δημόσιο ξέσπασμα και δημοσιοποίησε την συζήτηση τους αφήνοντας υπονοούμενα για σεξουαλική παρενόχληση. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Όπως δεν την έχετε ξαναδεί ποτέ! Η φωτογραφία στο σπίτι με...

Η Ναταλία Γερμανού αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο θέμα και έκανε ξέσπασμα!

Φανερά εκνευρισμένη με την Τραιάνα Ανανία, είπε την άποψη της "έξω από τα δόντια"!

Δείτε ακόμη: Μαρία Κορινθίου: Το απίστευτο τρολάρισμα στους δημοσιογράφους! Δεν θα πιστεύετε τι τους έκανε η ηθοποιός!

"Νομίζω έχω τσαντιστεί πάρα πολύ με την Τραϊάνα Ανανία. Δεν θα πέσω στην εύκολη παγίδα “τι θέλεις τώρα κι εσύ που χορεύεις τσιφτετέλι ή που φωτογραφίζεσαι με τα εσώρουχα”. Προσοχή, μην πέφτετε σε αυτή την παγίδα. Δεν έχει καμία σημασία πώς φωτογραφίζεται μια γυναίκα, με το αν θα επιτρέψει σεξουαλική παρενόχληση σε οποιονδήποτε άνδρα. Καμία σχέση το ένα με το άλλο. Έχω τσαντιστεί για άλλο λόγο. Είναι πάρα πολύ σοβαρό θέμα η παρενόχληση για να το ευτελίζουμε, να το κάνουμε φτηνό, να το κάνουμε της πλάκας, απλώς για να ακουστεί το ονοματάκι μας.

Δείτε ακόμη: Nomads 2 - Διαρροή: Ποιος παίκτης θα κερδίσει απόψε (15/12) το τελευταίο ατομικό αγώνισμα;

Είναι πολύ σοβαρό θέμα για να πέφτουμε σε αυτή την τρυπούλα “Κάποιος μου έστειλε μια καλημέρα στο instagram, πάμε να τον ξεφτιλίσουμε γιατί θα με παίζουν τα sites για ένα μήνα”. Δεν το κάνεις αυτό σε έναν άνθρωπο που σου είπε “γεια σου, τι κάνεις;” Επιλέγεις να μην απαντήσεις κι αν συνεχίσει ή σε προσβάλει, υπάρχει και η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Η παρενόχληση είναι ένα πάρα πολύ σοβαρό πράγμα!

Δείτε ακόμη: "Δεν την ξέρω την Γερονικολού! Μοιάζει στην Βουγιουκλάκη;" (βίντεο)

Σταματήστε να την ευτελίζετε! Όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη! Είναι όλο λάθος! Διανύουμε πολύ ευαίσθητες εβδομάδες. Είναι ένα κορίτσι, πώς να το πω κομψά; Κάπως τις λένε αυτές, νεραϊδοκρουσμένες αλλά όχι με την κακή έννοια. Μιλάνε με νεράιδες τα καλλιτεχνάκια. Είναι λίγο αλλού. Επειδή διανύουμε δύσκολες εβδομάδες, το θέμα της παρενόχλησης γυναικών και ανδρών είναι πάρα πολύ σοβαρό. Μην το πιάνουμε στο στόμα μας επί ματαίω" ανέφερε μεταξύ άλλων η Ναταλία Γερμανού.

Δείτε το βίντεο: