Ελένη Ράντου: Το τελεσίγραφο του Φασουλή, η βουλιμία και η γνωριμία με τον Γούντι Άλεν! (βίντεο)

Για όλα μίλησε η Ελένη Ράντου!

Ελένη Ράντου: Το τελεσίγραφο του Φασουλή, η βουλιμία  και η γνωριμία με τον Γούντι Άλεν! (βίντεο)

Η Ελένη Ράντου είναι μια από τις ηθοποιούς που αγαπούν όλες οι ηλικίες!

Από τον ρόλο της στο κλασικό πλέον "Κωνσταντίνου και Ελένης" μέχρι τις θεατρικές παραστάσεις που συμμετέχει, η ηθοποιός έχει φανατικό κοινό που την ακολουθεί σε κάθε της επαγγελματικό βήμα. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Κατερίνα Καινούργιου: Η συγκινητική ανάρτηση για τον παππού της που "έφυγε" πριν λίγες μέρες... - "Τι είναι χαμόγελο..."

Η Ελένη Ράντου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Dot και στους Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο και μίλησε για όλα!

Για την σχέση της με τον σύζυγο της Βασίλη Παπακωνσταντίνου, για το πως βλέπει τη νέα γένια μέλος της οποίας είναι και η κόρη της αλλά και την ανανεωμένη της εμφάνιση!

Η Ελένη Ράντου παραδέχεται πως έχει ξεκινήσει διατροφή από τον Ιούλιο και έχει χάσει 7,5 κιλά! Ο λόγος που πήγε σε διατροφολόγο ήταν ο Σταμάτης Φασουλής ο οποίος της ξεκαθάρισε πως αν θέλει το ρόλο στην παράσταση του πρέπει να χάσει κιλά!

Δείτε ακόμη: Βαλαβάνη-Βασάλος: Ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας; Όλη η αλήθεια!

"Γενικά τρώω λίγο, αλλά τρώω άσχημα. Ξεκίνησα Ιούλιο και δεν το έχω σταματήσει ακόμα. Μου είπε ο γιατρός ότι είμαι βουλιμική γι'αυτό μου είπε να τρώω κεράσια για να κάνω την κίνηση πολλές φορές!" ανέφερε μεταξύ άλλων η Ελένη Ράντου.

Μάλιστα τόνισε πως είχε κάνει και άλλες φορές προσπάθειες να χάσει κιλά και αποκάλυψε ένα περιστατικό με τον σύζυγο της... "Ερχεται μια μέρα ο Βασίλης τη στιγμή που είμαι πάνω στον διάδρομο ιδρωμένη και μου λέει... το παλεύεις ακόμα κακομοίρα;;;" είπε η Ελένη Ράντου και ξέσπασε σε γέλια.

Δείτε ακόμη: "Ο Γιώργος Λιάγκας δεν είναι ευτυχισμένος με αυτό που κάνει..." (βίντεο)

Η ηθοποιός ρωτήθηκε και για την γνωριμία της με τον Γούντι Άλεν και αποκάλυψε πως της ζήτησε να διαβάσει το κείμενο της στα ελληνικά.

Όσο για το πως της φαίνεται η μανία που έχει ξεσπάσει με τα remake των παλιών σειρών; "Θεωρώ φοβισμένη επιλογή το remake παλιών σειρών" είπε η ηθοποιός.

Αναφερόμενη και στη νέα γενιά, η Ελένη Ράντου τόνισε πως διακρίνει πως η γενιά της κόρης της δεν είναι τόσο δυναμική όσο ήταν η δική της γενιά ενώ πλέον διακρίνει έναν καινούργιο ρατσισμό απέναντι στις γυναίκες. "Γυρίστε τώρα πίσω στην κουζίνα! Επιστροφή στο εύθραυστο γυναικείο πρότυπο που είναι πάνω στο τακούνι και φοβάται μη πέσει..." το χαρακτήρισε η ηθοποιός.

Πως είναι η σχέση της με τον τραγουδιστή Βασίλη Παπακωνσταντίνου μετά από τόσα χρόνια; "Με δέχτηκε απόλυτα ότι είμαι εντελώς άχρηστη στην κουζίνα! Τόσα χρόνια τα έχουμε πει όλα, υπάρχουν βάρδια που δεν έχουμε τι να πούμε! Όταν δεν φοβάσαι τις παύσεις ξέρεις ότι τον ξέρεις καλά τον άλλο. Εμένα με τρομάζει όχι να μην μιλάμε, αλλά να μην γελάμε. Όταν βγαίνουμε παριστάνουμε το ζευγαράκι που βγαίνει βολτίτσα, πιασμένοι χέρι χέρι. Ποτέ δεν ήμουν σε fan club του Βασίλη αλλά πλέον έχω ανάγκη να ακούω τη μουσική του γιατί ευφραίνεται η καρδιά μου. Νιώθω σημαντικότερος άνθρωπος όταν τον ακούω!" είπε μεταξύ άλλων για τον σύζυγο της.

Δείτε το βίντεο: