Αποκλειστικό! Εκτός Πρωινού ο Δημήτρης Ουγγαρέζος! Δείτε το λόγο!

Τι μας δήλωσε ο παρουσιαστής;

Αποκλειστικό! Εκτός Πρωινού ο Δημήτρης Ουγγαρέζος! Δείτε το λόγο!

Εκτός Πρωινού θα βρίσκεται ο Δημήτρης Ουγγαρέζος!


Ο Δημήτρης δεν θα είναι καθόλου στην εκπομπή μέχρι και τη Παρασκευή για πολύ καλό λόγο και σκοπό! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Μις Υφήλιος 2018: Αυτή είναι η πιο όμορφη γυναίκα της γης! Πόσο... πάτωσε η Μπέλλα; (Βίντεο)


Εμείς στο Youweekly.gr έχουμε αποκλειστικό ρεπορτάζ αλλά και δήλωση του Δημήτρη, καθώς επικοινωνήσαμε μαζί του:

Δείτε ακόμη: Ελλάδα Έχεις Ταλέντο: Ο μεγάλος νικητής των 50.000 ευρώ! (Βίντεο)

«Χαίρομαι πάρα πολύ που το κάνω όλo αυτό για καλό σκοπό εγώ και οι συνεργάτες μου από το Mappes Show! Ο στόχος είναι ιερός.... έχουμε κλείσει 48 ώρες σερί και πάμε συνολικά για 150 ώρες! Στηρίζουμε τα Παιδικά Χωριά SOS και πραγματικά χρειαζόμαστε τη βοήθεια όλων και την αγάπη σας. Μπορεί να μας εγκαταλείπουν οι δυνάμεις μας,σταδιακά, αλλά παίρνουμε δύναμη μέσα από το κόσμο και ανακαλύπτουμε και τη δική μας θέληση για τον ιερό αυτό σκοπό. Ευχαριστούμε πολύ το "Τhe Mall" για τη φιλοξενία!»

Λίγα λόγια για την πράξη ανθρωπιάς που οργάνωσαν οι Mappes

Οι αγαπημένοι μας «Μappes», Δημήτρης Ουγγαρέζος, Ιωάννα Λαϊου και Σταμάτης Din Dan Done θα το τολμήσουν για 2η συνεχόμενη χρονιά με μοναδικό στόχο τον φιλανθρωπικό σκοπό! Φέτος, στην παρέα τους θα βρεθεί και η Ράνια Κωστάκη!!

Δείτε ακόμη: Τατουάζ: Ο Αλέξανδρος πιέζει την Άννα να γυρίσουν πίσω στην Ελλάδα!

Η ομάδα των παραγωγών του Ρυθμού 949, θα βρεθούν και πάλι κλεισμένοι σε ένα στούντιο στον 3ο όροφο του The Mall Athens με νέα όμως δεδομένα! Από 4 άτομα που ήταν το 2017… φέτος θα είναι 5.5 και από 5 μέρες και νύχτες… φέτος θα είναι 6 μέρες & 6 νύχτες! Θα κοιμούνται, θα τρώνε και θα εκπέμπουν non-stop στο ειδικά διαμορφωμένο στούντιο μέσα στο The Mall Athens για έναν και μοναδικό σκοπό: Nα συγκεντρώσουν μέσα από τον αέρα του Ρυθμού 949, όσα περισσότερα χρήματα γίνεται για την ενίσχυση του έργου των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος!

Από το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου έως και την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου, ζωντανά στο The Mall Athens, μπορείτε να προσφέρετε 2€ στα ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS ΕΛΛΑΔΟΣ, και οι Μάππες θα μεταδώσουν όποιο τραγούδι ζητήσετε στον αέρα του Ρυθμού 949! Το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα καλύψει μέρος της διατροφής και τη μαθησιακής υποστήριξης για τα παιδιά με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες στα Παιδικά Χωριά SOS σε όλη την Ελλάδα.Από τις 10/12 έως τις 21/12 στέλνουμε SMS τον τίτλο τραγουδιού και το όνομα μας, στο 19820 (χρέωση 2€ + ΦΠΑ + τέλη κινητής τηλεφωνίας)