Michael Schumacher: Ραγδαίες εξελίξεις για την υγεία του! Σηκώθηκε και...

Απίστευτες εξελίξεις για τον πιλότο της φόρμουλα!

Michael Schumacher: Ραγδαίες εξελίξεις για την υγεία του! Σηκώθηκε και...

Σοκ είχε προκαλέσει πέντε χρόνια πριν η είδηση του σοβαρού τραυματισμού του Michael Schumacher.

O επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 βρισκόταν με την οικογένειά του στο θέρετρο των γαλλικών Άλπεων της Meribel και ενώ έκανε σκι, έφυγε από την πίστα με αποτέλεσμα να χτυπήσει και να υποστεί «σοβαρές εγκεφαλικές βλάβες». Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: GNTM Spoiler: Δείτε πλάνα από το αποψινό επεισόδιο πριν παιχτεί στην τηλεόραση!

Ο Γερμανός μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε δυο εγχειρήσεις που ναι μεν τον κράτησαν στη ζωή αλλά σε κωματώδη κατάσταση. Τον Ιούνιο του 2014 βγήκε από το κώμα και μεταφέρθηκε από το νοσοκομείο της Λωζάνης στην έπαυλή του στη Γενεύη όπου βρίσκεται μέχρι και σήμερα.

Δείτε ακόμη: Μπαράζ ξεσπάσματος από τη Μικαέλα του GNTM! Το άδειασμα σε Παπαγεωργίου και Μέγκι! (Βίντεο)

Συγκεκριμένα η "Daily Mirror" στην Αγγλία υποστηρίζει πως ο Γερμανός έχει καταφέρει να σηκωθεί από το κρεβάτι. Ο Schumi σύμφωνα με τα ρεπορτά,ζ φαίνεται να έχει δείξει κάποια σημάδια βελτίωσης αφού πλέον δεν είναι διασωληνωμένος και δεν υπάρχει λόγος να είναι καθηλωμένος στο κρεβάτι του. Σύμφωνα μάλιστα με τα ίδια ρεπορτάζ αυτή η χρονιά θα είναι και η πρώτη από τη μέρα του ατυχήματος που ο Γερμανός πιλότος θα εμφανιστεί μπροστά σε φίλους και συγγενείς για να γιορτάσει τα 50α του γενέθλια.