Τόνια Σωτηροπούλου: "Όταν είδα τον Κωστή, αμέσως κάτι άλλαξε μέσα μου..."

Η εξομολόγηση της Τόνιας Σωτηροπούλου για τον Κωστή Μαραβέγια!

Τόνια Σωτηροπούλου:

Είναι ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, το οποίο όμως κρατάει χαμηλό προφίλ και δεν μιλάει δημόσια για τη σχέση του.

Τόνια Σωτηροπούλου και Κωστής Μαραβέγιας δεν μας έχουν συνηθίσει σε βαρύγδουπες δηλώσεις ή δημόσιες εκδηλώσεις αγάπης. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: GNTM: "Είναι... καλικάντζαρος!" - Ξεσπαθώνουν όλες οι παίκτριες κατά της Αμανατίδου! (βίντεο)

Η Τόνια Σωτηροπούλου βρέθηκε στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη και για πρώτη φορά μίλησε για τον αγαπημένο της Κωστή Μαραβέγια.

Δείτε ακόμη: GNTM: Η μεγάλη έκπληξη της παραγωγής στις παίκτριες και η κοτσάνα της Αμανατίδου! (βίντεο)

"Το ωραίο με τον Κωστή είναι από τη μέρα που η ζωή μας έφερε σε κοινό δρόμο είναι ότι την περίοδο που εκείνος δουλεύει, εγώ δεν δουλεύω τόσο και όταν εγώ δουλεύω, ο Κωστής κάνει το off του. Το πλάνο μας είναι να κάνουμε κι άλλα ταξίδια.

Δείτε ακόμη: GNTM: Απασφάλισε η Ιωαννίδου! Δίνει "ρέστα" η νέα τριάδα... φωτιά! - "Δεν υπάρχει πλέον μεγάλος ανταγωνισμός και δυσκολία!" (βίντεο)

Αυτό που εύχομαι Ελένη για τη νέα χρονιά είναι υγεία γιατί φέτος ήταν μία δύσκολη χρονιά για μένα, από θέμα υγείας… Ο Κωστής είναι ένα φανταστικό πλάσμα και ένας αισιόδοξος άνθρωπος… Όταν πρωτοβγήκαμε με φίλους και είδα τον Κωστή, αμέσως κάτι άλλαξε μέσα μου…" αποκάλυψε η Τόνια Σωτηροπούλου.

Δείτε το βίντεο: