Στέλιος Μάΐνας: "Είναι μια φωτεινή εξαίρεση μέσα στην ασύλληπτη μετριότητα! !" - Ποιον αποθεώνει ο ηθοποιός;

Μόνο καλές κουβέντες έχει να πει ο Στέλιος Μάινας για τον...

Στέλιος Μάΐνας:

Ο Πάνος Κοκκινόπουλος έχει κάνει δυναμικό come back στα τηλεοπτικά δρώμενα!

Η σειρά του "Ου Φονεύσεις" έχει ήδη καταφέρει να γίνει αγαπημένη συνήθεια των τηλεθεατών που εμπιστεύονται με... κλειστά μάτια τα προγράμματα που φέρουν την υπογραφή του σπουδαίου σκηνοθέτη. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Μαίρη - Αλίκη Συνατσάκη: Μιλούν για πρώτη φορά για την σχέση τους! «Μετά από χρόνια ψυχανάλυσης καταλάβαμε...»! (Βίντεο)

Πολλοί οι ηθοποιοί που εμπιστεύονται τον Πάνο Κοκκινόπουλου. Ένας από αυτούς και ο Στέλιος Μάινας ο οποίος επιστρέφει τηλεοπτικά μέσα από το "Ου φονεύσεις".

Ο Στέλιος Μάϊνας παραχώρησε συνέντευξη στο My Tv και μίλησε για τον Πάνο Κοκκινόπουλο αλλά και την ποιότητα της ελληνικής τηλεόρασης.

Πως βλέπει ο Στέλιος Μάΐνας την τηλεόραση του σήμερα; Του έχει λείψει; "Η τηλεόραση περνάει μια περίοδο «φτωχών αγελάδων» όπου οι παραγωγές είναι ελάχιστες και δεν υπάρχει η απαιτούμενη διαφήμιση. Μπορώ να σας πω ότι κι εμένα μου έχει λείψει η τηλεόραση, με την έννοια ότι είναι ένα λαϊκό μέσο επικοινωνίας με όλους τους ανθρώπους της χώρας και όταν τους κάνεις παρέα με κάτι ποιοτικό αναβαθμίζεις τη ζωή του" απαντάει ο Στέλιος Μάΐνας.

Δείτε ακόμη: Δημήτρης Σκαρμούτσος: "Έχω αρχίσει να βαριέμαι το μαγείρεμα!"

Θεωρεί ότι η ποιότητα της τηλεόρασης έχει αναβαθμιστεί ή το αντίθετο; "Το αντίθετο θα έλεγα. Ο Πάνος Κοκκινόπουλος είναι μια φωτεινή εξαίρεση μέσα στην ασύλληπτη μετριότητα που υπάρχει αυτή τη στιγμή κι ας μου επιτραπεί αυτή η κατηγορηματικότητα. Και υπάρχουν εξηγήσεις... Ο Πάνος Κοκκινόπουλος κάνει 11-12 μέρες γυρίσματα για το κάθε επεισόδιο, όπου αυτή τη στιγμή κανένας παραγωγός δεν έχει αυτή τη δυνατότητα" λέει ο ηθοποιός.

Δείτε ακόμη: Μπέσυ Μάλφα: Ο πιο σκληρός ρόλος της ζωής της! - "'Έπρεπε να φτάσω στο σημείο να..."

Τι ρόλο παίζει η επιτυχία για τον Στέλιο Μάΐνα; "Η επιτυχία δεν πρέπει να είναι για σένα αλλά για τους άλλους. Είτε επιτυχία είτε αποτυχία, πρέπει να βαδίζεις στον δρόμο σου και να έχεις μια συγκεκριμένη πορεία. Από εκεί και πέρα, σίγουρα σε χαροποιεί όταν κάτι είναι επιτυχημένο αλλά δεν πρέπει να σταματάς σ' αυτό. Πρέπει να συνεχίζεις να κάνεις τη δουλειά σου και κυρίως, να μην το παίρνεις πάνω σου" ξεκαθάρισε ο ηθοποιός.