Τατιάνα Στεφανίδου: Τα γιορτινά σχέδια της! Πως θα περάσει τα Χριστούγεννα;

Δείτε τι θα κάνει!

Τατιάνα Στεφανίδου: Τα γιορτινά σχέδια της! Πως θα περάσει τα Χριστούγεννα;

Τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη γιορτή της Τατιάνας Στεφανίδου!

Η παρουσιάστρια, όταν ακούει την λέξη Χριστούγεννα, ένα πράγμα της έρχεται στο μυαλό! Ποιο είναι αυτό; Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Γάμος στην showbiz! Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε γνωστό ζευγάρι ηθοποιών!

Μα φυσικά η οικογένεια! "Όταν ακούω Χριστούγεννα μου έρχεται μόνο μια λέξη, οικογένεια και ό,τι αυτό περιλαμβάνει, αγάπη, ζεστασιά... Από παιδί μέχρι σήμερα βρισκόμαστε όλοι μαζί, γιαγιάδες, παππούδες, άνθρωποι που μπορεί να τους αγαπάς πολύ αλλά με τα τρεξίματα δεν προλαβαίνεις να τους δεις, με τη μαμά μου και τον μπαμπά μου χανόμαστε λίγο, του Νίκου οι γονείς μένουν στα νότια, είναι η στιγμή που περιμένουμε όλοι μαζί να καθίσουμε να φάμε και παίρνουμε πάντα δωράκια ο ένας για τον άλλον" λέει η Τατιάνα Στεφανίδου.

Δείτε ακόμη: Open: Oι πρώτες φωτογραφίες από τον Αγιασμό με τον Ιβάν να κλέβει την παράσταση!

ερίπου στα τέλη του Νοέμβρη η οικοδέσποινα στολίζει το σπίτι της γιορτινά. Η ίδια λέει: "Είμαι πάντα από τους πρώτους που στολίζω το σπίτι για τα Χριστούγεννα. Από την τελευταία εβδομάδα του Νοεμβρίου είναι όλα έτοιμα. Το χριστουγεννιάτικο δέντρο το στολίζουμε μαζί με τη Λυδία αλλά όλοι συμμετέχουν, θα έρθει για λίγο ο μπαμπάς μας να περάσει τα φωτάκια, θα έρθει ο Νικόλας να κάνει κανένα σχόλιο, όταν τα παιδιά ήταν πιο μικρά συμμετείχαν όλα, τώρα το στολίζουμε οι δυο μας με την κόρη μου... Η μέρα αυτή είναι πάντα ξεχωριστή. Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, γλυκά και το σπίτι γεμάτο χρυσόσκονη από τα στολίδια! Δεν ξέρω αν χαίρονται πιο πολύ τα παιδιά ή εγώ. Πάντως μετά τον στολισμό δύσκολα βγαίνουμε από το σπίτι τα Σαββατοκύριακα.

Δείτε ακόμη: Γάμος στην showbiz! Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε γνωστό ζευγάρι ηθοποιών!

Ανάβω κεριά, όλα τα φωτάκια, το τζάκι και μαγειρεύω ωραίες συνταγές με χοιρινό και φρούτα. Το βράδυ ζεσταίνω ρακόμελο, με λίγη κανέλλα και σταφίδες και ψήνω κάστανα στη φωτιά. Αυτή είναι η ώρα του μπαμπά. Η πιο γλυκιά της ημέρας".

Πως θα περάσει τα φετινά της Χριστούγεννα η Τατιάνα Στεφανίδου; Λατρεύει τις γιορτινές μέρες που περιμένει με ανυπομονησία και συγκίνηση να χαρεί τον γιο της Νικόλα από το Λονδίνο που θα κάνει ένα μικρό διάλειμμα από τις σπουδές του, να κουρνιάσει μπροστά στη γλυκιά θαλπωρή του τζακιού που μένει συνέχεια αναμμένο και να καλωσορίσει όλους τους δικούς της ανθρώπους στα μεγάλα τραπέζια με τα φαγητά.

Δείτε ακόμη: Ελεονώρα Μελέτη: Οι αποψινοί της καλεσμένοι που θα σαρώσουν σε τηλεθέαση!

Οι λιχουδιές στρωμένες πάνω στο κατάλευκο κεντητό τραπεζομάντηλο και η οικοδέσποινα η αρχόντισσα της βραδιάς... Τα μαγικά Χριστούγεννα της Τάτι μόλις άρχισαν. "Γλυκά σαν τα γεμιστά με καρύδι μελομακάρονα της μαμάς μου και ζεστά σαν τη φλόγα που δεν έσβησε ποτέ από το τζάκι μου ήταν αυτά τα Χριστούγεννα... Τώρα νιώθω αυτό το σφίξιμο στο στομάχι. Ερχόταν πάντα, από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, λίγο πριν ανοίξουν τα σχολεία μετά τις διακοπές. Και το σώμα βαρύ. Αρνείται να σηκωθεί το πρωί από το κρεβάτι, λες και η δύναμη της βαρύτητας πολλαπλασιάζεται μετά τις διακοπές. Μη μου πεις τώρα ότι με αυτό το κρύο δεν θέλεις κι εσύ να λιώσεις όλη τη μέρα κρυμμένη κάτω από το πάπλωμα διαβάζοντας ένα βιβλίο; Εγώ θέλω να τρώω ασταμάτητα και να πίνω κόκκινο κρασί. Και να ξανατρώω. Και να βλέπω ταινίες τη μία μετά την άλλη. Βουλιμία σε όλα! Και στις ταινίες. Και κάπως έτσι έφτιαξα τον… “κατάλογο” των υπέροχων στιγμών των φετινών γιορτών. Ίσως για να… “την πω” λίγο στον άπληστο εαυτό μου. Να του ζητήσω να χαρεί με όσα έζησε, να ξεχάσει την ανάγκη του… παπλώματος.

"Φέτος θα χαρούμε το σπίτι μας", λέει η παρουσιάστρια που μπορεί στο παρελθόν μαζί με τον Νίκο Ευαγγελάτο να έκαναν πολλά ταξίδια στο εξωτερικό αλλά και στην Αράχωβα όπου επιδίδονταν στο αγαπημένο τους σπορ, το σκι, αυτή τη χρονιά όμως έχουν αποφασίσει να μην το κουνήσουν από την Αθήνα προκειμένου να ξεκουραστούν ακόμα περισσότερο, κάνοντας ατελείωτες συζητήσεις με τους δικούς τους ανθρώπους που τους λείπουν πολύ...