"Tο ελληνικό λαμόγιο, είναι μια προσφορά της χώρας μας στον παγκόσμιο πολιτισμό!"

Συνέντευξη που θα συζητηθεί από Έλληνα ηθοποιό!

Τρέχει ανάμεσα στα γυρίσματα της σειράς "Ελεύθερη Σχέση" που προβάλλεται από τη συχνότητα του Open και στις παραστάσεις του Θεάτρου Τέχνης, με το έργο "Η επανένωση της Βόρειας με τη Νότια Κορέα"!

Ο Γεράσιμος Γεννατάς, είναι στην πιο δημιουργική του φάση! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: GNTM: "Την Αμανατίδου την επέλεξαν επίτηδες, λόγω χαρακτήρα!" (βίντεο)

Ο ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Espreso και μίλησε για τον ήρωα που υποδύεται, τον Στέργιο, έναν πολιτικό σύμβουλο με τέχνη στο... ψέμα και στο παραμύθιασμα αλλά και για την συνεργασία του με τον Βασίλη Θωμόπουλο!

Δείτε ακόμη: My Style Rocks 2: Ξέσπασαν σε κλάματα όλες οι παίκτριες... Το συγκινητικό γράμμα της Χριστίνας που προκάλεσε δάκρυα σε όλο το πλατό! (βίντεο)

"Το καλλιτεχνικό φλερτ με τον Βασίλη έγινε επιτέλους συνεργασία και είμαι πανευτυχής. Υποδύομαι, λοιπόν, το ελληνικό λαμόγιο! Είναι κι αυτό μια προσφορά της χώρας μας οτον παγκόσμιο πολιτισμό (γέλιο), που δεν παίρνει τη ζωή στα σοβαρά, αλλά περνά από δίπλα της ακροθιγώς, χωρίς να νοιάζεται για τους γύρω του".

Δείτε ακόμη: Μαίρη Λίντα: Ανατριχιαστικό! Ακούστε την να τραγουδάει μέσα από το Γηροκομείο Αθηνών... (βίντεο)

Θα έμπαινε ποτέ στην διαδικασία μας ελεύθερης σχέση; "Πιστεύω ότι οι ερωτικές σχέσεις των ανθρώπων είναι μια συνεχής περιπλάνηση, για να δικαιώσουμε και τη ρήση ότι ο έρωτας είναι τυφλός. Μέχρι να βρει καθένας το λιμάνι του αυτό που επιθυμεί βαθιά και στο οποίο θα νιώσει ουσιαστικά ελεύθερος αν και μαζί με τον άλλον, θα γίνει έτσι και αλλιώς περιπατητής των σχέσεων. Η κωμωδία μας, λοιπόν, είναι μια τιμή προς τους περιπλανώμενους του έρωτα. Να σας απαντήσω κάτι βαρύγδουπο, δεν θα το κάνω, γιατί έχω μάθει όη δεν ξέρεις ποτέ τι θα σου φέρει η ζωή. Επίσης, πιστεύω όη ο άνθρωπος πάντα έχει το δικαίωμα να ξανασκεφτεί η θέλει η ψυχή του" είπε ο Γεράσιμος Γεννατάς.