Πέμπτη, 02 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ιωάννα Τούνη: Πήρε θέση στην κόντρα Ανανία - Παπαδόπουλου!

Δείτε πως σχολίασε το περιστατικό!

Ιωάννα Τούνη: Πήρε θέση στην κόντρα Ανανία - Παπαδόπουλου!
News 19.12.2018 16:25

Θέση για το πρόσφατο περιστατικό ανάμεσα στην Τραϊάνα Ανανία και τον ποδοσφαιριστή Κυριάκο Παπαδόπουλο πήρε η Ιωάννα Τούνη.

Η Ιωάννα, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μετά τα μεσάνυχτα» και μεταξύ άλλων σχολίασε το συγκεκριμένο περιστατικό το οποίο μέσα σε λίγες ώρες πήρε μεγάλη έκταση. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Χαρούλα Αλεξίου: Οι συγκινητικές στιγμές όταν επισκέφθηκε την Μαίρη Λίντα στο γηροκομείο!

«Μου αρέσει να προκαλώ με τον τρόπο που θέλω εγώ και όσο εγώ μπορώ να το οριοθετήσω. Δε με ενοχλεί. Ο σύντροφός μου δεν έχει ενστάσεις για αυτά που ανεβάζω. Το αγόρι μου με γνώρισε έτσι. Όταν είσαι με μια κοπέλα πρέπει να σέβεσαι τα πιστεύω και τα θέλω της. Το τι θα αναρτήσω εγώ… Δεν το κάνω για να ψαρέψω γκόμενο. Θεωρώ ότι δίνω σε κοπέλες το παράδειγμα να μη ντρέπονται και να αγαπάνε το σώμα τους. Μου στέλνουν πολλές κοπέλες πως αντέχω και δεν διαγράφω τα αρνητικά σχόλια. Δέχομαι ανήθικες προτάσεις αν όχι καθημερινά, τουλάχιστον εβδομαδιαία.

Δείτε ακόμη: Ελεονώρα Μελέτη - Θοδωρής Μαροσούλης: Είναι ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν! Η δημόσια εμφάνιση στο θέατρο!

Δεν το γνώριζα μέχρι να μου το πεις αυτό με την Τραϊάνα Ανανία. Από την περιγραφή σου δεν βρίσκω κάτι σεξιστικό. Είναι απλά άνθρωποι με περίσσια αυτοπεποίθηση, με την οικειότητα που προσπαθούν να προβάλλουν, να κερδίσουν μια απάντηση. Κέρδισε βέβαια μια απάντηση αλλά δεν ήταν αυτή που περίμενε. Το να πει κάποιος γεια σου… Αν δεν ενδιαφέρεσαι δεν απαντάς. Εγώ δεν προδικάζω τίποτα», είπε, μεταξύ άλλων, η Ιωάννα Τούνη.

Share