Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ζευγάρι με παρουσιαστή; Την... έκαψε ο Αργυρόπουλος! (βίντεο)

Δείτε τι της είπε!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ζευγάρι με παρουσιαστή; Την... έκαψε ο Αργυρόπουλος! (βίντεο)

Κάτι ξέρει, κάτι ξέρει! Ποιος; Μα ο Δημήτρης Αργυρόπουλος!

Κάτι ξέρει λοιπόν ο κριτής του My Style Rocks 2 για την προσωπική ζωή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου γι'αυτό και την πειράζει συνέχεια! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Γιάννης Πλούταρχος: Παραμονή Πρωτοχρονιάς με τον τραγουδιστή του έρωτα! Σε αυτό το πρόγραμμα θα εμφανιστεί!

Στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks 2, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, όπως κάθε μέρα, καλησπέρισε το κοινό και υποδέχτηκε μέσα τους τρεις κριτές, Δημήτρη Αργυρόπουλο, Μπέτυ Μαγγίρα και Στέλιο Κουδουνάρη.

Κεφάκια είχε ο Δημήτρης και άρχισε να την πειράζει...

Δείτε ακόμη: Χριστίνα Λαμπίρη: "Τώρα έχω ηρεμήσει! Δεν πέρναγα καλά..." - Οι συζητήσεις με το Νέο Epsilon και τον Ant1! (βίντεο)

Αφορμή για τα πειράγματα του στάθηκε ένα σχόλιο της Κωνσταντίνας. Η παρουσιάστρια τον ρώτησε αν κρυώνει και γι’ αυτό φοράει σκούφο και εκείνος είπε πως κάνει κρύο στο πλατό. Τότε η Κωνσταντίνα του είπε πως όποια από τα κορίτσια του αρέσει θα φορέσει το μπουφάν και θα την πάρει να πάνε στο βουνό.

Δείτε ακόμη: Μαριάννα Τουμασάτου: Αποκαλύπτει! Πήρε η "Γυναίκα χωρίς Όνομα" το... πράσινο φως για την επόμενη σεζόν;

Δεν έχασε την ευκαιρία τότε ο Δημήτρης Αργυρόπουλος και την την πέταξε την... μπηχτή! Της είπε πως έχει μάθει πως έχει αγαπήσει άλλον παρουσιαστή!

Κάτι ξέρει ο Δημήτρης Αργυρόπουλος;

Δείτε το βίντεο: