Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης: Μας υποδέχτηκαν «Στην φωλιά των ΚουΚου»! Αποκλειστικές φωτογραφίες...

Ποιοι θα είναι οι καλεσμένοι στα εορταστικά;

Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης: Μας υποδέχτηκαν «Στην φωλιά των ΚουΚου»! Αποκλειστικές φωτογραφίες...

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης κατάφεραν στον δεύτερο χρόνο της συνεργασίας τους με το Star να δουν τους υψηλούς επαγγελματικούς τους στόχους να εκπληρώνονται.


Η «Φωλιά των Κουκου» σκίζει και το Youweekly.gr τρύπωσε στο πλατό τους! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη: Οι φωτογραφίες με τον πνευματικό της και ο.. εξορκισμός στο σπίτι στην Άνδρο!


Μάλιστα, μάθαμε τι θα δούμε στις εορταστικές εκπομπές και ποιοι θα είναι οι καλεσμένοι.
Στην εκπομπή που θα μεταδοθεί την παραμονή των Χριστουγέννων στις 09.00 το πρωί, οι δύο παρουσιαστές μαζί με την υπερταλαντούχα ομάδα τους –Μαριλού Ρεπαπή, Στέφανος Κωνσταντινίδης, Γιώργος Κρικοριάν και Τζώρτζια Γεωργίου– θα βραβεύσουν τους επώνυμους της ελληνικής showbiz οι οποίοι με δηλώσεις τους σχολιάστηκαν χιουμοριστικά το 2018.

Δείτε ακόμη: Όταν ξεκινάς για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές σου, χάνεις την ανταπόκριση και καταλήγεις απλά σε άλλη χώρα».

Αρκετά από τα «Κου Κου βραβεία της χρονιάς» θα παραλάβουν οι ίδιοι, όπως για παράδειγμα η Βίκυ Καγιά, στην οποία απονεμήθηκε –φυσικά– βραβείο για το «GNTM» και βρέθηκε αιφνιδίως στο πλατό της εκπομπής.

Χριστούγεννα στην Αθήνα...
Το ζευγάρι θέλει να ξεκουραστεί και να περάσει χρόνο με τα παιδιά του, γι’ αυτό και τις ημέρες που δεν θα μεταδίδεται η εκπομπή, τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, θα τις περάσουν με φίλους στο σπίτι τους στην Αθήνα.

Δείτε ακόμη: Survivor spoiler: Διέρρευσε το ερωτηματολόγιο που πρέπει να απαντήσεις για να μπεις στο Survivor 3!

Δεν θα ταξιδέψουν στο χωριό Παλαιοχώρα της Χαλκιδικής, τόπο καταγωγής της παρουσιάστριας με τον οποίο τη συνδέουν αναμνήσεις από ευτυχισμένες παιδικές γιορτές.

Πάντως, ο κήπος του σπιτιού του ζευγαριού στην Αθήνα διατηρεί τα χριστουγεννιάτικα φωτάκια για όλο τον χρόνο, ακόμη και τα βράδια του καλοκαιριού γιατί, όπως λέει η Κατερίνα, «μου άρεσε από μικρή ο φωτισμός από τα λαμπάκια που αναβοσβήνουν, γι’ αυτό και τα διατηρήσαμε. Δεν υπάρχει ωραιότερος!».