Συναγερμός στην Ελληνική showbiz! Ποια παίκτρια του Game of love συνελήφθη για πορνεία!

Όλες οι εξελίξεις!

Συναγερμός στην Ελληνική showbiz! Ποια παίκτρια του Game of love συνελήφθη για πορνεία!

Ένα 27χρονο μοντέλο, πρώην εστεμμένη των καλλιστείων και με πέρασμα από το τηλεοπτικό παιχνίδι-ριάλιτι Game of Love, συνελήφθη για υπόθεση μαστροπείας από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας.

Το εντυπωσιακό μοντέλο έπεσε στην «παγίδα» των αστυνομικών και έκλεισε ραντεβού για ερωτική συνεύρεση έναντι 450 ευρώ σε πολυτελές ξενοδοχείο της πόλης. Όταν έφτασε η 27χρονη καλλονή και γνωστό μοντέλο, μπήκε στο δωμάτιο με τον αστυνομικό και τότε ο άνδρας της Ασφάλειας αποκάλυψε την ταυτότητά του και της πέρασε χειροπέδες. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Nomads Διαρροή: Αυτός είναι ο παίκτης που κερδίζει το αγώνισμα του δεύτερου προημιτελικού!

Στο καφέ του ξενοδοχείου την περίμενε η 44χρονη «ατζέντης» της, η οποία συνελήφθη επίσης. Το περιστατικό συνέβη την Τετάρτη. Τα προσημειωμένα χρήματα βρέθηκαν στο αυτοκίνητο του μοντέλου, έξω από το ξενοδοχείο.

Σε βάρος της 27χρονης σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί εκδιδόμενων προσώπων, ενώ σε βάρος της 44χρονης σχηματίστηκε δικογραφία για μαστροπεία, αναφέρει το reader.gr

Δείτε ακόμη: Σία Κοσσιώνη: Τελευταίο δελτίο το σημερινό για την παρουσιάστρια! Η ανακοίνωση της!

Ποια είναι η 27χρονη παίκτρια του Game of Love;

Κανένας δεν περίμενε ότι η παίκτρια θα έφτανε σε τέτοιο σημείο, αφού μετά στο παιχνίδι οι μετοχές της έδειχναν να ανεβαίνουν. Οι αρχές δεν έχουν δώσει το όνομα της ακόμη στην δημοσιότητα, ωστόσο εμείς στο Youweekly.gr κάναμε ρεπορτάζ και μπορούμε να σας πούμε ότι η εν λόγω παίκτρια είναι πολύ εντυπωσιακή. Μάλιστα, μέσα στο παιχνίδι δεν είχε δείξει τέτοιο δείγμα αφού κρατούσε χαμηλότερους τόνους σε σχέση με τους υπόλοιπους παίκτες.

Δείτε ακόμη: Πασίγνωστο ζευγάρι της showbiz ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Youweekly.gr η παίκτρια διατηρούσε αυτή την παράνομη "επιχείρηση" και πριν το παιχνίδι, κάτι το οποίο είχε αποκρύψει από το casting του ΑΝΤ1. Μάλιστα, συναγερμός έχει σημάνει και στο κανάλι και το μόνο σίγουρο είναι ότι οι εξελίξεις μέρα με την ημέρα θα είναι καταιγιστικές.

Για οτιδήποτε νεότερο θα σας ενημερώσουμε με νεότερο ρεπορτάζ....