Βόμβα στην ελληνική showbiz! Γνωστός τραγουδιστής χώρισε με την αγαπημένη του λίγο πριν το γάμο!

Έσκασε τώρα!

Βόμβα στην ελληνική showbiz! Γνωστός τραγουδιστής χώρισε με την αγαπημένη του λίγο πριν το γάμο!

Ελεύθερος είναι πλέον ο γνωστός Έλληνας τραγουδιστής, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Secret και της Σάσας Σταμάτη.


Όπως αναφέρει η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια στο ρεπορτάζ της: «Ο γνωστός τραγουδιστής Γρηγόρης Μπιθικώτσης είχε αρραβωνιαστεί με τη Χρύσα Μπελούση και, όπως είχε γίνει γνωστό, της είχε κάνει και πρόταση γάμου, όμως τελικά τα πλάνα άλλαξαν.Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: My Style Rocks Gala: Αυτή είναι η παίκτρια που πήρε τα 2.500 ευρώ! Ποια αποχώρησε από το παιχνίδι; (Βίντεο)

Συγκεκριμένα, ο γιος του αείμνηστου Γρηγόρη Μπιθικώτση είχε αποκαλύψει στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ανεβάζοντας μια φωτογραφία από τον αρραβώνα τους, πως “αποφασίσαμε με το Χρυσάκι μου να πάμε ένα βήμα παραπέρα.

Δείτε ακόμη: Έκτακτη ανακοίνωση από τον ΕΦΕΤ! Ποια τρόφιμα είναι επικίνδυνα λίγο πριν το χριστουγεννιάτικο τραπέζι;

Δείτε ακόμη: Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Δείτε την μικρούλα ανηψιά της! Είναι η μεγάλη της αδυναμία...

Ο ρόλος της γυναίκας στη ζωή ενός άντρα είναι καταλυτικός και δεν θα μπορούσα να μην πω ότι πάνω απ’ όλα στη Χρύσα θαυμάζω την ψυχή της. To be continued”. Μπορεί, βέβαια, να χώρισαν όμως σύμφωνα με ανθρώπους του περιβάλλοντός τους, παραμένουν φίλοι και διατηρούν τις καλύτερες σχέσεις για χάρη του γιου τους».