«Ήμουν έναν μήνα στο σπίτι με κατάθλιψη γιατί στο Mega πήραν τη Σκορδά και το Λιάγκα για το Πρωινό και όχι εμένα»!

Σε ποιον πασίγνωστο Έλληνα παρουσιαστή είχε γίνει πρόταση;

«Ήμουν έναν μήνα στο σπίτι με κατάθλιψη γιατί στο Mega πήραν τη Σκορδά και το Λιάγκα για το Πρωινό και όχι εμένα»!

Ο ίδιος μίλησε στο People για την πρόταση που του είχε γίνει το 2010 από την Έλενα Κατραβά για να συμμετέχει στην νέα πρωινή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, αλλά και τον λόγο που τελικά το Mega επέλεξε να μην τον εντάξει στο δυναμικό του.


Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης μάλιστα αποκάλυψε ότι μετά από αυτό έπαθε κατάθλιψη! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη: Δείτε το χλιδάτο ξενοδοχείο που μένει στις Μαλδίβες! Η βίλα που κοστίζει 1840 ευρώ δώρο για τα Χριστούγεννα στον Μάκη...


«Από το 2000 μέχρι σήμερα έχω συνεχόμενη τηλεοπτική παρουσία, με εξαίρεση την σεζόν 2010-2011 που ενώ μου είχε γίνει πρόταση από το πρωινό που θα έκανε η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας στο Mega, τελικά δεν προχώρησε. Μάλιστα θυμάμαι χαρακτηριστικά την Έλενα Κατραβά να μου τηλεφωνεί λίγες μέρες πριν ξεκινήσει η εκπομπή, ενώ είχαμε δώσει τα χέρια από τον Ιούλιο και να μου εξηγεί πως έχει πρόβλημα, διότι ο Πέτρος Μπούτος (που τότε ήταν διευθυντής προγράμματος του Mega) της είπε ‘’Πήρα τον Λιάγκα ο οποίος προερχόταν από το Star, την Φαίη από το Alter, αν πάρω και τον Κωνσταντινίδη θα το κάνουμε Alter εδώ’’.

Δείτε ακόμη: Απίστευτο σκηνικό στο «Έλα χαμογέλα»! Ο on air τσακωμός Βασάλου - Σταματόπουλου!

Δείτε ακόμη: Ναταλία Γερμανού: Η συγκλονιστική αποκάλυψη για τον πατέρα της- «Δεν ξέρω αν πριν πεθάνει...»!

Αυτή ήταν η ατάκα του Πέτρου Μπούτου. Ύστερα από αυτό ήμουν ένα μήνα στο σπίτι με κατάθλιψη, έτρωγα συνέχεια και δεν ήθελα να βγω έξω. Ευτυχώς ύστερα από το τηλεφώνημα ενός φίλου που προέρχεται από τον χώρο των μαχητικών αθλημάτων, μου προτάθηκε να ασχοληθώ με το promotion ενός μεγάλου αθλητικού event. Από το 2011 και μετά, διοργανώνω τους αγώνες επαγγελματικού kick boxing στην Ελλάδα «The Battle», ενώ τα τελευταία χρόνια είμαι και πρόεδρος της παγκόσμιας ομοσπονδίας του επαγγελματικού Kick Boxing στην Ελλάδα. Αυτή η άρνηση από το Mega, μου βγήκε σε καλό», εξομολογείται στο People.

TAGS