Ελένη Πετρουλάκη: Δείτε για πρώτη φορά τις κούκλες κόρες της! Αποκλειστικές φωτογραφίες...

Μόνο στο Youweekly.gr!

Ελένη Πετρουλάκη: Δείτε για πρώτη φορά τις κούκλες κόρες της! Αποκλειστικές φωτογραφίες...

Σε μία διήμερη απόδραση στην Αράχωβα η Ελένη Πετρουλάκη μαζί με τις κόρες της, τη 13χρονη Άννα-Μαρία, τις 11χρονες ετεροζυγωτικές δίδυμες Μίλα και Δωροθέα και την 8χρονη Ηλιάνα, απόλαυσαν ξεχωριστές οικογενειακές στιγμές, πριν αναχωρήσουν για τη Σερβία μαζί με τον Ίλια Ίβιτς, όπου θα περάσουν και το μεγαλύτερο μέρος των φετινών γιορτών.

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr φυσικά ήταν μαζί τους! Η ίδια μάλιστα μας αποκάλυψε ότι ίδια δεν τις καταπιέζει όσον αφορά το φαγητό και την άσκηση, αφού λέει πως «δεν έχει σημασία να ασχολούνται με τον πρωταθλητισμό αλλά με τον αθλητισμό και να τους γίνει τρόπος ζωής», οι τρεις μεγαλύτερες ασχολούνται με τον στίβο, με την πρωτότοκη μάλιστα να διακρίνεται στους αγώνες που συμμετέχει. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος: Full in love! Τρυφερές αγκαλιές στο ταξίδι τους!

Προσπαθεί πάντα να συνδυάζει τη δουλειά με τη διασκέδαση και αυτό έκανε την περασμένη εβδομάδα, αφού η επίσκεψή της στην Αράχωβα έγινε στο πλαίσιο των αποδράσεων που διοργανώνουν σε όλη την Ελλάδα τα τελευταία δυόμισι χρόνια μαζί με την αδερφή της Νίκη και την ομάδα τους από το Total Body Make Over. Η Ελένη έγινε ξανά παιδί παίζοντας με τις κούκλες κόρες της και μάλιστα της μοιάζουν αρκετά, αφού έχουν πάρει τα «χρώματα» της και έχουν και εκείνες αρκετά ανοιχτά μαλλιά! Δείτε τις αποκλειστικές μας φωτογραφίες:

Δείτε ακόμη: Γιώργος Μαυρίδης: Η απίστευτη αποκάλυψη για τον Σάκη Τανιμανίδη! Πώς τον έχει αποθηκευμένο στο κινητό του;

Δείτε ακόμη: Δείτε ακόμη: Σώθηκε από θαύμα η Ζέτα Δούκα! Το σφοδρό ατύχημα που παραλίγο να της στοιχίσει την ζωή!