Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Άννα Φόνσου: Το δημόσιο ξέσπασμα για τις δηλώσεις του αδερφού του Στάθη Ψάλτη! (Βίντεο)

«Από το πρωί μέχρι το βράδυ ασχολούμαστε με τον κύριο Ρώτα»

Άννα Φόνσου: Το δημόσιο ξέσπασμα για τις δηλώσεις του αδερφού του Στάθη Ψάλτη! (Βίντεο)
News 23.12.2018 17:26

Στην εκπομπή «Παιδιά από σπίτι», μίλησε το μεσημέρι της Κυριακής ο αδερφός του Στάθη Ψάλτη και συγκλόνισε με την σπαρακτική έκκληση του για βοήθεια!

Ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Ρώτας, έμεινε στο δρόμο καθώς πριν λίγο διάστημα του έκαναν έξωση από το σπίτι που έμενε! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ξανά μαζί Πάνος Βλάχος - Ιωάννα Τριανταφυλλίδου; Οι φωτογραφίες που θα συζητηθούν!

Ο ίδιος τόνισε πως έχει βρει στέγη προσωρινά σε ένα ξενοδοχείο αλλά κινδυνεύει να φύγει και από εκεί και να μείνει στο δρόμο!

Μετά τις δηλώσεις του Γιάννη Ρώτα, στην εκπομπή, μίλησε η Άννα Φόνσου και ξέσπασε.

Δείτε ακόμη: Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος: Full in love! Τρυφερές αγκαλιές στο ταξίδι τους!

Εγώ ντράπηκα που άκουσα το τέλος της συνέντευξης και ήθελα να το κλείσω το τηλέφωνο. Τον κύριο Ρώτα έχει τύχει να μην το ξέρω, μόνο μία φορά που έτυχε και μου τον συστήσανε, του είχα πει να έρθει στο σπίτι του ηθοποιού και λέει “εγώ δεν πάω σε αυτή τη φυλακή”. Τον έχουμε φροντίσει τόσο πολύ. Ο Σπύρος ο Μπιμπίλας τρέχει από το πρωί μέχρι το βράδυ να του κάνει τις εξετάσεις για να μπει στο γηροκομείο που θέλει. Ο κύριος Ρώτας δεν έχει ούτε σύνταξη, πρέπει να δουν τις εξετάσεις του. Αυτά τα πράγματα δεν λέγονται. Δεν πρέπει να βγαίνουμε και να λέμε στην τηλεόραση ότι πεινάμε και τρώμε ένα γιαουρτάκι, του έχουμε πει να έρχεται εδώ να τρώει. Από το πρωί μέχρι το βράδυ ασχολούμαστε με το κύριο Ρώτα. Θα τον δουν οι γιατροί του γηροκομείου», είπε χαρακτηριστικά η Άννα Φόνσου.

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Share