Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Ελένη Μενεγάκη: Αυτός είναι ο λόγος που έπαψαν να μιλάνε! Ο τσακωμός που διέλυσε τη φιλία τους... (Βίντεο)

Aποκάλυψη για πρώτη φορά!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Ελένη Μενεγάκη: Αυτός είναι ο λόγος που έπαψαν να μιλάνε! Ο τσακωμός που διέλυσε τη φιλία τους... (Βίντεο)

Η Ελένη Μενεγάκη και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου υπήρξαν δύο πολύ καλές φίλες, ωστόσο η φιλία τους έληξε άδοξα!


Εκεί που τις βλέπαμε να απολαμβάνουν μαζί τις καλοκαιρινές τους διακοπές ή να εμφανίζονται σε θεατρικές παραστάσεις η μία δίπλα στην άλλη, ξαφνικά ήρθε... το τέλος! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Γιάννης Βαρδής: Προκαλούν ανατριχίλα τα λόγια του! Η μεταφυσική εμπειρία που είχε με τον πατέρα του!

Τα σενάρια και τα δημοσιεύματα βέβαια, ήταν πολλά, αλλά ποτέ από τις δύο πλευρές δεν θέλησε ποτέ να μιλήσει δημόσια για τον λόγο που έπαψαν να μιλούν και να κάνουν παρέα.

Δείτε ακόμη: Στο "σφυρί" η βίλα πασίγνωστου Έλληνα στο Μαρούσι!

Η απάντηση στο ερώτημα ήρθε σήμερα μέσα από την εκπομπή «Αποκαλυπτικά». Η τηλεκριτικός Χριστίνα Λυκιαρδουπούλου, μετά την προβολή ενός βίντεο που αφορούσε την Σπυροπούλου άδραξε της ευκαιρίας και τόνισε ότι γνωρίζει τον λόγο που οι δύο γυναίκες τσακώθηκαν. Στην συνέχεια αποκάλυψε ότι η Ελένη και η Κωνσταντίνα σταμάτησαν να μιλούν, όταν η πρώτη έκανε παρατήρηση στη δεύτερη για την συμπεριφορά της απέναντι σε έναν σερβιτόρο σε έξοδο τους. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δείτε ακόμη: Nomads 2: Το πρώτο μήνυμα της Ντάρια Τουρόβνικ μετά τον τελικό!