Τραγικά Χριστούγεννα για τον Χρήστο Βασιλόπουλο! Η απώλεια που τον στιγμάτισε και η άνιση μάχη της μητέρας του με τον καρκίνο!

Ο θάνατος που τον τσάκισε!

Τραγικά Χριστούγεννα για τον Χρήστο Βασιλόπουλο! Η απώλεια που τον στιγμάτισε και η άνιση μάχη της μητέρας του με τον καρκίνο!

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος, που δεν κατάφερε να περάσει στον ημιτελικό του Nomads, δεν έδωσε το «παρών» στην ανάδειξη του νικητή καθώς αναχώρησε για την Ελλάδα.

Ο Σάββας Πούμπουρας ανακοίνωσε τα δυσάρεστα νέα για τον Χρήστο Βασιλόπουλο στους δύο του τελικού Στέλιο Χανταμπάκη και Γρηγόρη Μόργκαν. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Καιρός: Λευκά τα Χριστούγεννα φέτος! Χιόνι, πτώση θερμοκρασίας ως 18°C!

«Οι συμπαίκτες θα είναι μαζί σας στην τελική πίστα που θα αναδείξει τον νικητή που θα σας εμψυχώσουν και να σας βοηθήσουν σε αυτό σας το εγχείρημα.

Να σας ενημερώσω ότι ο Χρήστος Βασιλόπουλος δεν θα είναι μαζί μα λόγω ανωτέρας βίας. Είχα κάποια απώλεια και έπρεπε να πετάξει άμεσα για την Ελλάδα, του εύχομαι συλλυπητήρια», είπε παρουσιαστής.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό ποια ακριβώς είναι η απώλεια του Χρήστου Βασιλόπουλου, φαίνεται όμως οτι είναι μεγάλη.

Δείτε ακόμη: Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Τρίτη 25 Δεκεμβρίου;



Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια του Nomads ο Χρήστος Βασιλόπουλος είχε μιλήσει για τη μάχη της μητέρας του με τον καρκίνο, η οποία όμως πήγαινε καλύτερα!

athensmagazine.gr

TAGS