Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αποκαλύπτει πώς την έδιωξαν από τον Alpha! «Βρήκα την πόρτα κλειστή και κατάλαβα ότι...»(Βίντεο)

Πώς την... σούταρε ο Κοντομηνάς;

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αποκαλύπτει πώς την έδιωξαν από τον Alpha! «Βρήκα την πόρτα κλειστή και κατάλαβα ότι...»(Βίντεο)

Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «Μαζί σου», φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η οποία έκανε μια συγκλονιστική εξομολόγηση!

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περίοδο που ήταν στον Alpha αποκαλύπτοντας τον τρόπο που... την έδιωξαν από τον σταθμό. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Θλίψη! Πέθανε γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος!

«Η τελευταία χρονιά στον Alpha ήταν πολύ δύσκολη. Εγώ έδινα πάρα πολύ από την ψυχή μου και από τον εαυτό μου, τους άνοιγα το σπίτι μου, είχα αρχίσει να γίνομαι πολύ δοτική, κάτι που δεν ήμουν πιο πριν. Και πιο επικοινωνιακή μαζί τους, αλλά δεν έπαιρνα αντίκρισμα και αυτό μου στοίχιζε. Έβρισκα την πόρτα κλειστή(…).

Δείτε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη: Οι απαγορευμένες φωτογραφίες της με τον Μάκη πριν πάρει διαζύγιο με τον Λάτσιο!

Τις προηγούμενες χρονιές ήταν όλοι φιλικοί, με προσέγγιζαν διαφορετικά. Αν σου πω ότι ήθελα να τελειώσει; Πραγματικά, λέω πως ότι έχω θελήσει στη ζωή μου, μου έχει έρθει. Είναι απίστευτο. Δεν είχα βεβαίως το θάρρος και φυσικά τη σιγουριά μιας δουλειάς για να θέλω να τελειώσει, αλλά μέσα μου το ήθελα. Είναι πάρα πολύ οξύμωρο αυτό που λέω», δήλωσε μεταξύ άλλων. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δείτε ακόμη: Καιρός: Λευκά τα Χριστούγεννα φέτος! Χιόνι, πτώση θερμοκρασίας ως 18°C!