Κίνηση ανθρωπιάς! Ποιος πασίγνωστος ηθοποιός δωρίζει όλη τη περιουσία του;

Μεγαλείο ψυχής μέσα στα Χριστούγεννα...

Κίνηση ανθρωπιάς! Ποιος πασίγνωστος ηθοποιός δωρίζει όλη τη περιουσία του;

Μετά θάνατον δωρεά 630 εκατομμυρίων ευρώ σε ιδρύματα ανακοίνωσε ο Τσόου Γιαν Φατ, πρωταγωνιστής της ταινίας “Τίγρης και Δράκος”.


Ο Φατ που έχει πρωταγωνιστήσει και στους «Πειρατές της Καραϊβικής» είναι ο 24ος καλύτερα πιο πλούσιος ηθοποιός σύμφωνα με την λίστα που δημοσίευσε πρόσφατα το περιοδικό Forbes. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Εξωτικές διακοπές για Βαλαβάνη - Βασάλο! Δεν φαντάζεστε που θα περάσουν τις γιορτές!

Η κίνησή του πάντως δεν αποτέλεσε έκπληξη καθώς συχνά-πυκνά έχει θεαθεί στο Χονγκ Κονγκ να κινείται με τα μέσα μαζικής μεταφοράς ή ακόμα να πληρώνει εισιτήριο για να δει τις ταινίες του.

«Τα χρήματα δεν είναι κάτι που θα έχεις για πάντα. Όταν φύγεις από αυτόν τον κόσμο μια ημέρα, θα πρέπει να τα αφήσεις σε άλλους για να τα χρησιμοποιήσουν. Δεν μπορείς να πάρεις μαζί σου τα χρήματα που έχεις στον τραπεζικό σου λογαριασμό αφού πεθάνεις»εξήγησε ο Φατ στο νοτιοκορεάτικο κανάλι Munhwa Broadcasting Corporation.

Δείτε ακόμη: Βικτώρια Καρύδα: Η πρώτη βραδινή έξοδος στην Ελλάδα δυο μήνες μετά την δολοφονία του Γιάννη Μακρή!

Την απόφαση του ηθοποιού στηρίζει «σθεναρά» και η σύζυγός του, Jasmine Tan, η οποία έχει αποκαλύψει πως ο Φατ συχνά τρώει σε υπαίθρια εστιατόρια και ότι αντικατέστησε το παλιό του κινητό μόνο όταν σταμάτησε να λειτουργεί μετά από χρόνια χρήσης.

Πηγή: ant1news.gr