Φαίη Σκορδά: Μαύρα Χριστούγεννα για την παρουσιάστρια! Τι συνέβη;

Όσα αποκάλυψε!

Φαίη Σκορδά: Μαύρα Χριστούγεννα για την παρουσιάστρια! Τι συνέβη;

Μια από τις πιο δύσκολες στιγμές, που έχει περάσει τις ημέρες των Χριστουγέννων, αποκαλύπτει η Φαίη Σκορδά.

Η παρουσιάστρια μίλησε για τα Χριστούγεννα που πέρασε μακριά από την οικογένειά της στο Κιλκίς, όταν και είχε «κολλήσει» στο αεροδρόμιο της Μπολόνιας λόγω κακοκαιρίας. Τότε, έκανε γιορτές χωρίς τους αγαπημένους της ανθρώπους. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Έγκυος πασίγνωστη τραγουδίστρια μετά τον γάμο! Όλη η αλήθεια!

«Όταν σπούδαζα στην Ιταλία, συγκεκριμένα στην Μπολόνια, κάθε φορά που πλησίαζαν οι γιορτές επιστρέφαμε όλοι οι Έλληνες φοιτητές, πίσω στην πατρίδα. Μια χρονιά λοιπόν, πριν από περίπου 12 χρόνια, πάω στο αεροδρόμιο, αλλά λόγω κακοκαιρίας και απεργίας των ελεγκτών εναέρια κυκλοφορίας, η πτήση μας ακυρώθηκε. Όπως, καταλαβαίνεις, δεν το κούνησα από εκεί και περίμενα την επόμενη πτήση ή τέλος πάντων, πότε θα λήξει το όλο θέμα για να πάω στους δικούς μου στο Κιλκίς.

Δείτε ακόμη: Δημήτρης Σκουλός: Δείτε τον να ποζάρει με την κούκλα σύζυγο του!

Το θέαμα ήταν τραγικό: Όλο το αεροδρόμιο ήταν γεμάτο φοιτητές. Όπου και να γύρναγες το βλέμμα σου δεν έβλεπες τίποτε άλλο εκτός από φοιτητές. Τελικά, μείναμε καθηλωμένοι τρεις μέρες εκεί. Θυμάμαι πως μιλούσα συνέχεια με την οικογένειά μου στο τηλέφωνο και στεναχωριόμουν που όλα τα φαγητά και η γαλοπούλα που έφτιαξε η μαμά μου, πήγαν χαμένα γιατί γύρισα στην Ελλάδα μετά τα Χριστούγεννα», δηλώνει η παρουσιάστρια.

Πηγή: athensmagazine.gr