Σάσα Μπάστα: Πανέμορφη! Με ολόσωμη εφαρμοστή φόρμα και ψιλοτάκουνες μπότες λίγο πριν γεννήσει μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο!

Πιο όμορφη από ποτέ η Σάσα Μπάστα!

Σάσα Μπάστα: Πανέμορφη! Με ολόσωμη εφαρμοστή φόρμα και ψιλοτάκουνες μπότες λίγο πριν γεννήσει μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο!

Τα ομορφότερα Χριστούγεννα της ζωής της περνάει η Σάσα Μπάστα!

Η όμορφη τραγουδίστρια, έχει μπει στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της και σε λίγες μέρες θα κρατήσει στην αγκαλιά της. την κορούλα της! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Στεφανίδου - Ευαγγελάτος: Βόλτα για ψώνια, πιασμένοι χέρι -χέρι, στην Κηφισιά λίγο πριν το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων!

Η Σάσα, δεν μπορεί να κρύψει την χαρά της, και χθες πόζαρε με νάζι στον αγαπημένη της σύζυγο, Δημήτρη Κουσαθανά, μπροστά από το χριστουγεννιάτικο της δέντρο.

Δείτε ακόμη: Τσιμτσιλή - Σοφός: Σπάνια δημόσια έξοδος για το ζευγάρι!

Φορώντας μια ολόσωμη εφαρμοστή φόρμα και ψιλοτάκουνες γόβες, η μέλλουσα μανούλα παρέδωσε μαθήματα στυλ!

Δείτε ακόμη: Συγκλονίζει η Πηγή Δεβετζή: "Ανακατεύομαι όταν μιλάω για τον πρώην άντρα μου"! (βίντεο)

"Φέτος ο Άι Βασίλης μου έφερε το πιο όμορφο δώρο…. λίγο έμεινε κ θα την κρατάω στην αγκαλιά μου!!!! Ανυπομονώ να την έχω κοντά μου… να μου αλλάξει την ζωή! Μπορεί να φαίνονται πολλοί οι 9 μήνες.. αλλά δεν το αλλάζω με τίποτα! Αυτό το συναίσθημα.. αλλά κ το «γλυκό ξύλο» είναι απερίγραπτο! Μάλλον ανυπομονεί κι εκείνη να μας συναντήσει…ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους …κ εύχομαι σε όλο τον κόσμο υγεία!!!", έγραψε στη λεζάντα που τις συνόδευε και αποθεώθηκε!

Δείτε τις φωτογραφίες:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Φέτος ο Άι Βασίλης μου έφερε το πιο όμορφο δώρο....λίγο έμεινε κ θα την κρατάω στην αγκαλιά μου!!!! Ανυπομονώ να την έχω κοντά μου...να μου αλλάξει την ζωή!Μπορει να φαίνονται πολλοί οι 9μηνες..αλλά δεν το αλλάζω με τίποτα!Αυτο το συναίσθημα..αλλά κ το ‘’γλυκό ξύλο ‘’ είναι απερίγραπτο! Μάλλον ανυπομονεί κι εκείνη να μας συναντήσει... ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους ...κ εύχομαι σε όλο τον κόσμο υγεία!!! #merrychristmas #christmastree #pregnancy #pragnant #34weekspregnant #my_baby_girl