Μάρκος Σεφερλής: Δάκρυσε στον "αέρα" με αυτά που άκουσε...

Τι συνέβη και δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του;

Μάρκος Σεφερλής: Δάκρυσε στον

Ο Μάρκος Σεφερλής βρέθηκε καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού στην εκπομπή "Καλύτερα δε Γίνεται" και δεν άντεξε με όσα άκουσε...

Ο αγαπημένος ηθοποιός δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του... Τι συνέβη όμως; Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: My Style Rocks 2: Οι παίκτριες ποζάρουν εντελώς γυμνές για ιερό σκοπό και προκαλούν... εγκεφαλικά!

Ο Μάρκος Σεφερλής στη συνέντευξη που παραχώρησε στην Ναταλία Γερμανού αναφέρθηκε στην κόντρα που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες ανάμεσα σε εκείνον και την Έλενα Ακρίτα, στα επόμενα επαγγελματικά του βήματα αλλά και στην οικογένεια του που λατρεύει.

Η Έλενα Τσαβαλιά επενέβη στην κουβέντα τηλεφωνικά και μίλησα με τα ωραιότερα λόγια για τον σύζυγο της.

Δείτε ακόμη: Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Αυτή είναι η διατροφή που ακολουθεί για κορμί σκέτο... θάνατο!

"Ο Μάρκος μου χάρισε ότι πολυτιμότερο έχω στη ζωή μου, τον Χάρη. Είναι αυτός που μου έμαθε να βλέπω τη ζωή πιο χαρούμενα. Είναι αυτός που με έμαθε ότι γελάμε με την καρδιά μας στα εύκολα, αλλά και στα δύσκολα, τη στιγμή που σφίγγουμε τα δόντια πάλι γελάμε. Είναι αυτός που μου έμαθε τα πιο περίεργα “μαθηματικά”, ότι η αγάπη όταν μοιράζεται, πολλαπλασιάζεται.

Δείτε ακόμη: Γιώργος Κωνσταντίνου: "Με διώξανε σαν ατάλαντο..." - Η εξομολόγηση του αγαπημένου ηθοποιού...

Είναι αυτός που προσπαθεί να μου μάθει ότι δουλεύουμε non stop, ότι δεν χρειαζόμαστε διακοπές, αλλά δεν θα μου το μάθει ποτέ. Και είναι αυτός για τον οποίο θα μπορούσα να μιλάω ώρες ατελείωτες, αλλά με δυο λόγια είναι ο άνθρωπος που του χρωστάω την ευτυχία μου" ανέφερε η Έλενα Τσαβαλιά για τον Μάρκο Σεφερλή και προκάλεσε συγκίνηση σε όλους στο πλατό.