Τραυματίστηκε πασίγνωστος ηθοποιός: "Θα χρειαστώ χειρουργείο... καταστράφηκε το...'

Ποιος είναι ο ηθοποιός;

Τραυματίστηκε πασίγνωστος ηθοποιός:

Είναι από τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς...

Ο Colin Farrell μίλησε στο Αμερικανικό "People" για τον τραυματισμό του, για το πώς περνάει τις ελεύθερες ώρες του με το γιο του αλλά και για τις στιγμές που δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του. Διαβάστε παρακάτω...

Ο 42χρονος απάντησε σε κάθε Τελευταία Φορά Που…

Τραυματίστηκες…

Είναι αστείο που μου το ρωτάς αυτό. Είμαι στον γιατρό αυτή τη στιγμή, έχω πάθει ρήξη χιαστών και θα χρειαστώ χειρουργείο. Το γόνατο μου καταστράφηκε. Είναι ένα τραγικό σημάδι των καιρών.

Δείτε ακόμη: Κατερίνα Ζαρίφη: Με τα πιο hot... γιορτινά εσώρουχα στο κρεβάτι για τα μάτια σας μόνο!

Έπαιξες ένα παιχνίδι…

Το Jurassic World στο Playstation με τον γιο μου. Με κερδίζει πάντα. Σε οτιδήποτε έχει να κάνει με την τεχνολογία είναι δεκαετίες μπροστά από εμένα.

Πήρες ένα αντικείμενο από το γύρισμα…

Έχω την ασπίδα του Αλέξανδρου (σσ. του Μεγάλου, από το φιλμ του 2004) που την κουβάλησα από το «πεδίο της μάχης» και την έβαλα σε μια αποθήκη. Έχει το μέγεθος τραπεζιού. Είμαι τόσο ματαιόδοξος όσο ο καθένας, αλλά όχι στον βαθμό που θα την κρεμούσα στον τοίχο του σπιτιού μου.

Δείτε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη: Οι διακοπές της παρουσιάστριας και η παιδική της ανάμνηση!

Χόρεψες

Πριν από περίπου δύο εβδομάδες με τον γιο μου και έναν φίλο του, την ώρα που υποτίθεται πως θα έπρεπε να διαβάζουν. Αντί αυτού, έβαλαν ένα κομμάτι στο iPod και χορεύαμε όλοι μαζί στην κουζίνα. Είμαι πολύ καλύτερος όταν χορεύω αυθόρμητα, παρά μετά από προετοιμασία.

Έκλαψες

Είμαι σίγουρος πως συνέβη ενώ παρακολουθούσα μια ταινία. Με θυμάμαι να κλαίω πολλά χρόνια πριν, με τον Κύκλο των Χαμένων Ποιητών. Το Σχέσεις Στοργής είναι επίσης σκληρό. To Οι Γέφυρες του Μάντισον επίσης. Πραγματικά σου έχω πει πολλά τώρα…

Ο 42χρονος ιρλανδός ηθοποιός πρωταγωνιστεί στο νέο αστυνομικό θρίλερ, Widows.