Οι θάνατοι που συγκλόνισαν την ελληνική showbiz το 2018!

Σπουδαίοι άνθρωποι με πλούσια ιστορία...

Οι θάνατοι που συγκλόνισαν την ελληνική showbiz το 2018!

Σπουδαίες προσωπικότητες, αξιόλογες, η κάθε μια με το δικό της έργο! Το Youweekly.gr, τις αποχαιρετά!

Χρήστος Σιμαρδάνης (1957-2018)
Ήταν για χρόνια η φωνή των διαφημιστικών του Mega. Ταλαντούχος, αγαπημένος ηθοποιός, με θητεία σε θέατρο και τηλεόραση. Έπασχε από καρκίνο στον εγκέφαλο.

Ρίκα Βαγιάνη (1962-2018)
Όπως έγραψε η ίδια: «Αν διάλεγα κι εγώ ένα soundtrack για την ώρα τη ζόρικη, την ανεπίστροφη, δεν έχω καμιά αμφιβολία ότι αυτό θα ήταν το “Thousand kisses deep” του Leonard Cohen. Κατά προτίμηση, εν πλω, έξω από τα γκρεμίδια –ο Θεός να τα κάνει παραλίες– της Ύδρας…». Ήταν μητέρα, σύζυγος, δημοσιογράφος, συγγραφέας, παρουσιάστρια.

Στέλιος Σκλαβενίτης (1965-2018)
Διαγνώστηκε με τον ιό της γρίπης Β και, παρά την άμεση φαρμακευτική και μηχανική υποστήριξη, ξεψύχησε στο νοσοκομείο. Ήταν πατέρας τεσσάρων παιδιών και η ψυχή της γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης.

Θεόδωρος Βασιλάκης (1940-2018)

Ο ιδρυτής και πρόεδρος της Aegean έζησε μέχρι τα 78 του χρόνια και υπήρξε αυτοδημιούργητος. Οι εργαζόμενοί του τον αποχαιρέτησαν με μια συγκινητική επιστολή, στην οποία, μεταξύ άλλων, ανέφεραν: «Ήταν για όλους μας η πηγή έμπνευσης από την πρώτη πτήση, τον πρώτο μας επιβάτη μέχρι σήμερα». Θεωρούνταν ένας από τους πιο επιδραστικούς επιχειρηματίες της χώρας

Χάρρυ Κλυνν (1940-2018)
O άνθρωπος που έχασε, δυο χρόνια πριν, το γιο του και σκηνοθέτη Νικόλα Τριανταφυλλίδη και καθηλώθηκε ύστερα σε αναπηρικό καροτσάκι φρενάροντας κάθε υποψία χιούμορ. Σπουδαίος κωμικός...

Γιώργος Μιχαηλίδης (1938-2018)
Συγγραφέας και σκηνοθέτης, ένας από τους σημαντικότερους ανθρώπους του ελληνικού θεάτρου. Πέθανε στα 80 του χρόνια, μέσα στο νοσοκομείο όπου είχε διαγνωστεί με λοίμωξη του αναπνευστικού. Υπήρξε ιδρυτής του Θεάτρου της Νέας Ιωνίας καθώς και του Ανοιχτού Θεάτρου.

Σωκράτης Κόκκαλης JR (1984-2018)
Ήταν μόλις 34 ετών και ο βενιαμίν της επιχειρηματικής οικογένειας. Bρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο ξενοδοχείου κατά τη διάρκεια επαγγελματικού του ταξιδιού στο Κλίβελαντ των ΗΠΑ. Ο θάνατός του προήλθε από καρδιακή ανακοπή.

Αναστασία Σδούγκου (1972-2018)
Ήταν η σύζυγος του Ολυμπιονίκη Πύρρου Δήμα. Γνωρίστηκαν σε μια συνέντευξη αφού εκείνη την εποχή η Αναστασία εργαζόταν ως δημοσιογράφος. Παντρεύτηκαν το 1996 και απέκτησαν τέσσερα παιδιά. Τέλη του 2014 άρχισε να νιώθει αδιαθεσίες ώσπου διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο. Έκανε χημειοθεραπείες επί τριάμισι χρόνια.

Τζίμης Πανούσης (1954-2018)
Αρχές Δεκέμβρη κατέρρευσε πάνω στη σκηνή. Οδηγήθηκε στο νοσοκομείο με καρδιακή προσβολή, πήρε εξιτήριο μετά από ένα διάστημα νοσηλείας, για να αφήσει τελικά την τελευταία του πνοή στο σπίτι του στα βόρεια προάστια. Ποτέ ξανά καλλιτέχνης δεν έπιασε τόσο τον «Νεοέλληνα» όσο ο Τζιμάκος.

Μάνος Αντώναρος (1956-2018)
Δημοσιογράφος με διευθυντικές θέσεις στα ΜΜΕ και αδελφός του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου της Ν.Δ., Ευάγγελου Αντώναρου. Προσβλήθηκε από το βακτήριο της λεγιονέλλας και πέθανε στο νοσοκομείο. Λίγο πριν νοσηλευτεί, έγραψε στο Facebook «Είμαι πολύ άρρωστος. Πυρετός, στομάχι, αδυναμία».