Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Αποκάλυψη! Ποια επαγγελματική πρόταση θα την κάνει να... πετάξει από τη χαρά της;

Σε ποιον δεν μπορεί να αρνηθεί;

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Αποκάλυψη! Ποια επαγγελματική πρόταση θα την κάνει να... πετάξει από τη χαρά της;

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ είναι στην καλύτερη της φάση!

Η γνωστή ηθοποιός, πιο ώριμη και ειλικρινής από ποτέ, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Tv Έθνος, και αποκάλυψε την σχέση της με την τηλεόραση, πως θα περάσει την Πρωτοχρονιά αλλά και ποια είναι η επαγγελματική πρόταση, την οποία δεν θα μπορέσει να αρνηθεί αν της γίνει! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Πέτα τη Φριτέζα: Πήρε το... πράσινο φως! Μέχρι πότε θα είναι στις οθόνες μας;

Η τηλεόραση τη λείπει; "Ενώ με το θέατρο είμαι πιο διαλλακτική, με την τηλεόραση γίνομαι πιο επιλεκτική. Δεν θα πετάξω από την χαρά μου στην οποιαδήποτε πρόταση προκειμένου να βρίσκομαι στην τηλεόραση. Αλλά αν η πρόταση αυτή έρθει από τον Καπουτζίδη, ναι, τότε θα πετάξω από τη χαρά μου. Η αλήθεια είναι πως η αναγνωρισιμότητα της τηλεόρασης και τα χρήματα της μου λείπουν. Αλλά από την άλλη έχω μάθει να ζω αξιοπρεπώς και με λιγότερα χρήματα. " απαντάει στο περιοδικό η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

Δείτε ακόμη: Γιώργος Μαυρίδης σε Νικολέττα Ράλλη: "Με έχεις κάνει τάρανδο άτιμη!"

Δείτε ακόμη: Ant1: Η επέτειος των 30 χρόνων του καναλιού και η κίνηση που θα προκαλέσει συγκίνηση!

Πως θα περάσει την ημέρα της Πρωτοχρονιάς; "Φέτος νιώθω την ανάγκη να κλειδώσω την πόρτα του σπιτιού μου, να βάλω χνουδωτά ρούχα που είναι και ζεστά και να δω παλιές χολιγουντιανές ταινίες. Και παράλληλα να μασουλάω τσιπς και να πίνω κι ένα ωραίο ποτό. Θα περάσω θαυμάσια." εξομολογείται η ηθοποιός.