Μαρία Κορινθίου: Βγάζει γλώσσα η ηθοποιός! Το μήνυμα - κόλαφος της ηθοποιού!

Τι συνέβη με την ηθοποιό;

Μαρία Κορινθίου: Βγάζει γλώσσα η ηθοποιός! Το μήνυμα - κόλαφος της ηθοποιού!

Με τον δικό της μοναδικό τρόπο ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλές γιορτές η Μαρία Κορινθίου, στους διαδικτυακούς της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαρία Κορινθίου.

Η αγαπημένη ηθοποιός "ανέβασε" μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται να βγάζει γλώσσα. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Κόντρα δίχως τέλος για Ανανιάδη-Γαζή! Οι πρώην... πεθερές έλυσαν τις διαφορές τους στον "αέρα" και έγινε το έλα να... δεις! (βίντεο)

Με αφορμή τα γενέθλια της, κΚυριολεκτικά η Μαρία Κορινθίου έβγαλε τη γλώσσα της και την φωτογραφία της συνόδευσε με ένα κείμενο -κόλαφο αφιερωμένο σε όσους την "κράζουν"!

Δείτε ακόμη: "Με... έθαψαν για να μου πάρουν τη δουλειά!" - Πασίγνωστος κούκλος Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει...

"Όσο χρόνια και αν περάσουν, ποτέ δε διαπραγματεύτηκα την αλήθεια μου, τον αυθορμητισμό μου, τη θετική πάντα πλευρά, αλλά πάνω από όλα την ίδια τη ΜΑΡΙΑ! Όσο χρόνια περνάνε από πάνω μου, όλο και πιο πολύ βλέπω, σε αυτή τη μικρή, μάταιη ζωή, τι πραγματικά αξίζει και που πρέπει να προσηλώνεσαι......επιδεικτικά λοιπόν και με τσαχπινιά βγάζω τη γλώσσα μου σε όλους που κρίνουν-κατακρίνουν και φθονούν, αλλά πάνω από όλα στην ίδια τη ζωή......γιατί για εμάς ζούμε και για τους ανθρωπους που αγαπάμε!

Δείτε ακόμη: Τατουάζ: Η πρωταγωνίστρια Δανάη Παππά αποκαλύπτει τις εξελίξεις!

Χρόνια μου πολλά λοιπόν και καλά, με υγεία πάνω από όλα και με μια ζωή γεμάτη και πλήρες! Η ευχή μου για τη ΜΑΡΙΑ Σας ευχαριστώ όλους για όλη την αγάπη σας και που είστε πάντα εκεί! " έγραψε η Μαρία Κορινθίου.

Δείτε τη φωτογραφία:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Όσο χρόνια και αν περάσουν, ποτέ δε διαπραγματεύτηκα την αλήθεια μου, τον αυθορμητισμό μου, τη θετική πάντα πλευρά, αλλά πάνω από όλα την ίδια τη ΜΑΡΙΑ! Όσο χρόνια περνάνε από πάνω μου, όλο και πιο πολύ βλέπω, σε αυτή τη μικρή, μάταιη ζωή, τι πραγματικά αξίζει και που πρέπει να προσηλώνεσαι......επιδεικτικά λοιπόν και με τσαχπινιά βγάζω τη γλώσσα μου σε όλους που κρίνουν-κατακρίνουν και φθονούν, αλλά πάνω από όλα στην ίδια τη ζωή......γιατί για εμάς ζούμε και για τους ανθρωπους που αγαπάμε! Χρόνια μου πολλά λοιπόν και καλά, με υγεία πάνω από όλα και με μια ζωή γεμάτη και πλήρες! Η ευχή μου για τη ΜΑΡΙΑ ❤️❤️❤️❤️❤️ Σας ευχαριστώ όλους για όλη την αγάπη σας και που είστε πάντα εκεί! ___________ #birthdaygirl #mybirthday #love #blessed

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᗰᗩᖇIᗩ KOᖇIᑎTᕼIOᑌ (@mariakorinthiou) στις