Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Μπράβο στην τραγουδίστρια! Η κίνηση που θα συζητηθεί!

Δείτε τι έκανε η τραγουδίστρια!

Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Μπράβο στην τραγουδίστρια! Η κίνηση που θα συζητηθεί!

Πρόκειται για μια από τις κορυφαίες φωνές του ελληνικού πενταγράμμου και μια από τις σημαντικότερες ερμηνεύτριες!

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη δεν χρειάζεται συστάσεις... Έχει κάνει πρωταθλητισμό, ενδιαφέρεται και αγαπάει τους συνανθρώπους της και δεν επαναπαύεται ούτε στιγμή. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Αθηνά Οικονομάκου: Το 2018 ήταν η χρονιά της! Λέει "αντίο" με τον πιο γλυκό τρόπο!

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Real News και μεταξύ άλλων αποκάλυψε την κίνηση που έκανε και αξίζει ένα μεγάλο "μπράβο"!

Ποια ήταν αυτή; Διαβάστε το απόσπασμα της συνέντευξης και θα καταλάβετε...

Δείτε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη: Λαχτάρησε η παρουσιάστρια! Το επικό βίντεο με τα ουρλιαχτά της παρουσιάστριας! (βίντεο)

∆εν µπορώ να µην ξεκινήσουµε την κουβέντα µας από το γεγονός πως... αποχαιρέτησες το 2018 µε µια κίνηση ψυχής, προσφέροντας τα έσοδα από τη φιλανθρωπική συναυλία που έδωσες στις Βρυξέλλες για δύο σκοπούς. Πριν από λίγες ηµέρες δώσατε ένα ποσό στους πληγέντες από τη φωτιά στο Μάτι. Μίλα µου για τα συναισθήµατά σου.

Είµαι ένας ανθρώπινος κρίκος στην κοινωνία, τίποτα περισσότερο. Απλά βοήθησα στην υλοποίηση της σκέψης του φιλέλληνα Jimmy Jamar. Πράξεις-κινήσεις που θα έπρεπε το κράτος να µεριµνήσει γι’ αυτές γίνονται από ιδιώτες, ευεργέτες και φιλέλληνες. Ο εθελοντισµός είναι ύψιστη προσφορά στον άνθρωπο και αυτό για εµένα είναι στάση ζωής, να προσφέρεις ό,τι µπορείς και όπου µπορείς. Εχουν περάσει περίπου πέντε µήνες από την τραγωδία στο Μάτι και οι κάτοικοι εξακολουθούν να αντιµετωπίζουν σοβαρότατα προβλήµατα λόγω γραφειοκρατίας. Μου µίλησαν στη συνάντηση που είχαµε πριν από λίγες ηµέρες στον Ναυτικό Οµιλο στο Μάτι για την καταγραφή αναγκών τους η κατάσταση είναι σαν τη Λερναία Υδρα. Κόβεις ένα πρόβληµα και ξεπηδούν δέκα. Λυπάµαι και εξοργίζοµαι µε την αδιαφορία του κράτους.

Δείτε ακόμη: Αδαμοπούλου - Παπαζήσης: Δείτε πόσο μεγάλωσε ο γιος τους!

Ενα άλλο ποσό δόθηκε για τη θέρµανση σχολείων στη βόρεια Ελλάδα. Ζέστανες τις ψυχές δεκάδων µαθητών µε την κίνησή σου αυτή. Από εκεί κι αν πήρες µεγάλη ικανοποίηση!

Και χαίροµαι, και λυπάµαι. Εν έτει 2018 να µην µπορούν να παρακολουθήσουν οι µαθητές το µάθηµα όπως πρέπει; Με µπουφάν και γάντια; ∆εν πρέπει τα παιδιά, η νέα γενιά, το µέλλον της Ελλάδας, να είναι στις προτεραιότητές µας; Εδώ πρέπει να πούµε ένα τεράστιο «ευχαριστώ» και στην Ασπασία Λεβέντη, που µε το Ιδρυµα IFG προσφέρει επίσης εδώ και πολλά χρόνια πετρέλαιο στα σχολεία που έχουν µεγάλη ανάγκη. Αυτός είναι ο παραλογισµός της χώρας µας.

Δείτε ακόμη: Καλημέρης - Κοντοβά: Full in love! Πήγαν για τρέλες στις Σεϋχέλλες!

Σε παρακολουθώ πολλά χρόνια τώρα να ασχολείσαι ενεργά µε φιλανθρωπικά έργα και µε οτιδήποτε µετριάζει τον πόνο, µε ψυχή. Η σωτηρία της ψυχής είναι πολύ µεγάλο πράγµα, τελικά;

Σαν ταξιδάκι αναψυχής µ’ ένα κρυµµένο θαύµα… Επειδή τα έχω ζήσει από πολύ κοντά, θα ήθελα να σας πω ότι υπάρχουν ακόµα ευεργέτες. Είναι άνθρωποι µε όλη τη σηµασία της λέξης και προσφέρουν ουσιαστικά, αθόρυβα, ανώνυµα. Σπουδαίο έργο προσφέρουν το Ιδρυµα «Ελπίδα», το «Μαζί για το Παιδί», η «Φλόγα» κ.ά. Σπουδαίος και ο οργανισµός των οµογενών Αυστραλίας και Αµερικής «Hellenic Initiative» και τόσοι άλλοι, που καταφέρνουν και κάνουν τη ζωή των παιδιών -και όχι µόνο- πιο όµορφη και φωτεινή. ∆ίνουν πραγµατικά ελπίδα.