Ράγισε το γυαλί... Πασίγνωστος Έλληνας μπασκετμπολίστας ένα βήμα πριν τον χωρισμό από την κούκλα σύντροφο του...

Μοναχικά νυχτοπερπατήματα για τον μπασκετμπολίστα!

Ράγισε το γυαλί... Πασίγνωστος Έλληνας μπασκετμπολίστας ένα βήμα πριν τον χωρισμό από την κούκλα σύντροφο του...

Γκρίζα σύννεφα στη σχέση του Γιώργου Μπόγρη με τη Σοφία Μαντουβάλου. Ο διεθνής μπασκετμπολίστας και η κόρη του πρώην βουλευτή της Ν.Δ. Πέτρου Μαντούβαλου λέγεται ότι περνούν σοβαρή κρίση στη σχέση τους, που μετρά λίγους μήνες, και ότι υπάρχει κίνδυνος το άλλοτε φλογερό ειδύλλιο τους να τελειώσει άδοξα.

Ο "ερυθρόλευκος" αθλητής εθεάθη πρόσφατα να διασκεδάζει χωρίς τη σύντροφο του στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Γιώργος Σαμπάνης και να φλερτάρει με αιθέριες υπάρξεις. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Μαριάννα Τόλη: Θρήνος και βουβός πόνος στο τελευταίο "αντίο" στην "νεράιδα με τα τεράστια μάτια"!

Μάλιστα, οι κακές γλώσσες, αναφέρει η εφημερίδα Espresso, επιμένουν πως ο ίδιος τον τελευταίο καιρό γλεντά με μεγάλες παρέες και εντυπωσιακές κοπέλες και σε λιγότερο κοσμικά μαγαζιά, ενώ φαίνεται να απολαμβάνει κιόλας αυτά τα σόλο νυχτοπερπατήματα του...

Γιώργος και Σοφία γνωρίστηκαν μέσω κοινής παρέας φίλων και από τον περασμένο Σεπτέμβριο -έως και πριν από λίγο καιρό- ήταν σχεδόν αχώριστοι.

Το πρώτο διάστημα έκρυβαν επιμελώς τη σχέση τους από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο στην πορεία ήταν πολλοί εκείνοι που τους είδαν να κυκλοφορούν μαζί σε διάφορα στέκια στη Γλυφάδα αλλά και να κάνουν βόλτες στα νότια προάστια μαζί με τον σκύλο του γοητευτικού καλαθοσφαιριστή του Ολυμπιακού. Έτσι, ο δεσμός τους δεν άργησε να γίνει γνωστός.

Δείτε ακόμη: Ελεονώρα Μελέτη: "Στιγμές απόγνωσης και πανικού...προδοσίας και απογοήτευσης..."

Σύμφωνα με πληροφορίες, όπως αναφέρεται στην εφημερίδα Espresso, μάλιστα, η Σοφία γνώρισε τον Γιώργο και στον πατέρα της, Πέτρο Μαντούβαλο. Φαίνεται όμως, πως τα πράγματα μεταξύ τους δεν εξελίσσονται τελικά όπως φαντάζονταν στην αρχή του δεσμού τους.

Σημειώνεται πως τόσο ο Γιώργος Μπόγρης όσο και η Σοφία Μαντουβάλου ήρθαν κοντά αφού προηγουμένως είχαν βγει από πολύχρονες σχέσεις τους. Εκείνος ήταν ζευγάρι για εφτά χρόνια με την Έλλη Κοκκίνου, από την οποία χώρισε το 2017 και για μια διετία επιδόθηκε σε εντατική εργασιοθεραπεία.

Δείτε ακόμη: Μαριάννα Τόλη: Δείτε το πολυτελές σπίτι της στη Φιλοθέη! Εικόνες από το εσωτερικό...

Η Σοφία, από την άλλη μεριά, η οποία είναι πτυχιούχος της Νομικής αλλά και της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών, ήταν single μετά τον χωρισμό της από τον Γιάννη Μαρακάκη. Με τον γνωστό δικηγόρο έμειναν τέσσερα χρόνια μαζί, περνώντας και από το στάδιο της συγκατοίκησης, αλλά το 2015 χώρισαν.