Δημήτρης Σκαρμούτσος: Αυτή είναι η νέα εκπομπή που ετοιμάζει!

Έχει ξεκινήσει τα γυρίσματα...

Δημήτρης Σκαρμούτσος: Αυτή είναι η νέα εκπομπή που ετοιμάζει!

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος μπορεί να έχει τη δική του τηλεοπτική εκπομπή, όμως «μαγειρεύει» και κάτι άλλο!

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο "MY TV", δεν δίστασε να αποκαλύψει πως έχει κάνει κάποια γυρίσματα για μια νέα εκπομπή, ενώ είπε και την άποψή του για τα νούμερα τηλεθέασης! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: "Η κόρη μου με μπέρδεψε με τον Αργυρό"

Σου έχει προταθεί ποτέ να παρουσιάσεις άλλου ύφους εκπομπή;
«Η αλήθεια είναι ότι μου έχουν γίνει προτάσεις αλλά δεν θα το σκεφτόμουν ποτέ! Είμαι μάγειρας, ασχολούμαι με το φαγητό όσες ώρες είμαι ξύπνιος την ημέρα και δεν ασχολούμαι με την οικογένεια μου. Νομίζω δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι άλλο αλλά ούτε και θα ήθελα».


Η τηλεοπτική συνύπαρξη με έναν φίλο κάνει πιο εύκολη την παρουσίαση μιας εκπομπής; Δεν δημιουργούνται τριβές;
«Είναι εύκολο γιατί γνωριζόμαστε αρκετά χρόνια. Ο Ηλίας ήταν αρχισυντάκτης μου στο «Blind Taste», που κάναμε για τρία χρόνια στο Star και είχαμε καθημερινή επαφή. Από την άλλη, θεωρώ ότι ο Ηλίας είναι ο πιο εύκολος άνθρωπος που θα συναντήσεις στον κόσμο. Είναι ένας άνθρωπος με χιούμορ, ήρεμος, ψάχνει να βρει λύσεις για ία πάντα. Η συνεργασία είναι εκπληκτική».

Συνεχίζεις να μη δίνεις σημασία στα νούμερα τηλεθέασης;
«Συνεχίζω να μη δίνω σημασία στα νούμερα και ποτέ δεν το έκανα στην τηλεοπτική μου καριέρα. Για εμένα σημαντικό είναι να βγάλω ένα καλό αποτέλεσμα. Ωστόσο, η τηλεόραση έχει αλλάξει πάρα πολύ. Βλέπεις σούπερ εκπομπές να κάνουν χαμηλή τηλεθέαση και άλλες που είναι χαμηλού επιπέδου να κάνουν φοβερή τηλεθέαση. Δεν θέλησα ποτέ να μπω σ' αυτό το τρυπάκι γιατί πάντα, θεωρούσα ότι π τηλεόραση είναι η δεύτερη δουλειά μου. Σε πληροφορώ ότι κάθε μέρα βλέπω τα νούμερα από τα εστιατόρια, τα κέτεριγκ κ.ο.κ., άρα δεν υπάρχει λόγος να ασχολούμαι με ακόμα ένα κομμάτι, που αφορά τα νούμερα τηλεθέασης».

Δείτε ακόμη: Μαριάννα Τόλη: Πήρε στον τάφο της το μυστικό για την Αλίκη Βουγιουκλάκη!


Ισχύει ότι υπάρχει στα σκαριά και δεύτερη εκπομπή;
«Έχουμε κάνει, όντως, κάποια γυρίσματα για μία ταξιδιωτική εκπομπή, η οποία προορίζεται για τον ΣΚΑΙ και έχει να κάνει κυρίως με την Ευρώπη. Τώρα την έχουμε αφήσει λίγο πίσω λόγω άλλων υποχρεώσεων, αλλά ευελπιστούμε ότι θα βγει στον αέρα είτε φέτος είτε του χρόνου».


Ο κόσμος που σε συναντάει σου ζητάει συνταγές ή συμβουλές για το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι;
«Ο κόσμος πάντα ζητάει συνταγές μαγειρικής ή μυστικά και αυτό που του λέω είναι ότι «η μαγειρική θέλει χαλαρότητα. Δεν υπάρχουν μυστικά». Στη μαγειρική υπάρχει η χαλαρότητα και η έλλειψη φόβου. Ο κόσμος δεν πρέπει να φοβάται όταν μαγειρεύει. Αν κάτι δεν πετύχει, το αλλάζεις και συνεχίζεις».