Βασίλης Κικίλιας: Μας συστήνει την μεγάλη του αδυναμία και στέλνει το δικό του μήνυμα για τα ανεκπλήρωτα όνειρα!

Η ανάρτηση του Βασίλη Κικίλια!

Βασίλης Κικίλιας: Μας συστήνει την μεγάλη του αδυναμία και στέλνει το δικό του μήνυμα για τα ανεκπλήρωτα όνειρα!

Την γιορτή του έχει σήμερα ο βουλευτής, Βασίλης Κικίλιας, και μέσα από μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό θέλησε να ευχαριστήσει τους φίλους για τις ευχές τους αλλά και να στείλει ένα γλυκό μήνυμα σε όλους.

Μέσα όμως από την φωτογραφία του, μας έδειξε και την μεγάλη του... "σοκολατί" αδυναμία! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Μαρία Κορινθίου: Τα όνειρα για την κόρη της Ισμήνη και το παρατσούκλι του Αϊβάζη!

Μπροστά από το τζάκι και καθισμένος στο πάτωμα του σαλονιού του, στο πλευρό του πανέμορφου καφέ τετράποδου του που φοράει ένα αγιοβασιάτικο κόκκινο σκούφο, πόζαρε με ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη!

"1η Γενάρη, ανήμερα της γιορτής μου, μη μου λέτε ότι δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης! Ότι δε μπαίνει από την καμινάδα, ότι δε φέρνει δώρα στα παιδιά, ότι δεν κάνει τα προσωπάκια τους να λάμπουν από χαρά.

Μη μου λέτε ότι δεν υπάρχει ελπίδα, όνειρο, φιλοδοξία και μέλλον για τους νέους ανθρώπους.

Δείτε ακόμη: Δήμητρα Αλεξανδράκη: Βάζει τέλος στις φήμες του χωρισμού με τον καλύτερο τρόπο!

Φυσικά υπάρχει αρκεί να το θέλουμε πολύ, αρκεί να παλέψουμε σκληρά, αρκεί να πιστέψουμε βαθιά

Σας ευχαριστώ όλους και όλες για τις υπέροχες ευχές σας που με γεμίζουν χαρά, σας εύχομαι από την καρδιά μου Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά!!!

Δείτε ακόμη: Παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ εξομολογείται: "Γράφω τα λόγια αυτά με δάκρυα στα μάτια..."

Και να θυμάστε δεν υπάρχουν ανεκπλήρωτα όνειρα, μόνο άνθρωποι που τα άφησαν στη μέση. Να είστε καλά!" έγραψε ο Βασίλης Κικίλιας!

Δείτε την φωτογραφία:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

1η Γενάρη, ανήμερα της γιορτής μου, μη μου λέτε ότι δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης! Ότι δε μπαίνει από την καμινάδα, ότι δε φέρνει δώρα στα παιδιά, ότι δεν κάνει τα προσωπάκια τους να λάμπουν από χαρά. Μη μου λέτε ότι δεν υπάρχει ελπίδα, όνειρο, φιλοδοξία και μέλλον για τους νέους ανθρώπους. Φυσικά υπάρχει αρκεί να το θέλουμε πολύ, αρκεί να παλέψουμε σκληρά, αρκεί να πιστέψουμε βαθιά ✨ Σας ευχαριστώ όλους και όλες για τις υπέροχες ευχές σας που με γεμίζουν χαρά, σας εύχομαι από την καρδιά μου Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά!!! Και να θυμάστε δεν υπάρχουν ανεκπλήρωτα όνειρα, μόνο άνθρωποι που τα άφησαν στη μέση. Να είστε καλά ❤️