Σάκης Τανιμανίδης: Από την Ταϊβάν με αγάπη! Η φαντασμαγορική Πρωτοχρονιά του παρουσιαστή! (βίντεο)

Το εντυπωσιακό βίντεο!

Σάκης Τανιμανίδης: Από την Ταϊβάν με αγάπη! Η φαντασμαγορική Πρωτοχρονιά του παρουσιαστή! (βίντεο)

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα είναι ένα από τα πιο... ταξιδιάρικα ζευγάρια της ελληνικής showbiz!

Το ζευγάρι σε κάθε ευκαιρία, παίρνει τις βαλίτσες του, τα διαβατήρια τους και μπαίνουν στο αεροπλάνο για κοντινούς ή και πιο μακρινούς προορισμούς. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: 2019: Πως υποδέχτηκε η showbiz τον νέο χρόνο! Οι απολογισμοί, τα δάκρυα και οι στιγμές απερίγραπτης ευτυχίας!

Το ζευγάρι που το καλοκαίρι του 2018 έζησε μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της κοινής του ζωής, αφού ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Δείτε ακόμη: Κατερίνα Καινούργιου: Έξαλλη με την Παγιατάκη στον "αέρα" της εκπομπής! Τι συνέβη και... βγήκε από τα ρούχα της η παρουσιάστρια; (βίντεο)

Για την πρώτη τους κοινή Πρωτοχρονιά, Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα, επέλεξαν την μακρινή Ταϊβάν.

"Και κάπως έτσι φτάσαμε στην Ταιπέι… και κάπως έτσι αποχαιρετούμε το 2018 και περιμένουμε το νέο έτος να μπει! Η χρόνια που πέρασε ήταν ευλογημένη, ξεκινήσαμε τη δίκη μας οικογένεια με τον @sakiswp , περάσαμε χρόνο με τους αγαπημένους μας, αλλά γνωρίσαμε και πολλούς νέους προορισμούς, ταξιδέψαμε πολύ και κάναμε πολλούς νέους φίλους από όλο τον κόσμο όπως οι μικρούλες φίλες μας από την Ταϊβάν που γνωρίσαμε στο αεροδρομιο και βολεύτηκαν στις βαλίτσες μας!

Δείτε ακόμη: Θρήνος για την Βίκυ Καγιά! Η χειρότερη Πρωτοχρονιά της ζωής της! Ο θάνατος της "χτύπησε" την πόρτα...

Εύχομαι σε όλους μας το 2019 να μας φέρει υγεία, χαρές και αστείρευτη δίψα για να ζήσουμε νέες εμπειρίες, να τολμήσουμε όσα δεν τολμήσαμε το 2018 και να δίνουμε απλόχερα αγάπη και χαμόγελα στους γύρω μας, παλιούς και νέους φίλους" έγραψε η Χριστίνα στον δικό της λογαριασμό στο Instagram ενώ ο Σάκης μοιράστηκε ένα φαντασμαγορικό βίντεο.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Εδω απο την Ταιβαν