Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αποχαιρετά το 2018 με μια φωτογραφία από τη πιο σημαντική στιγμή του χρόνου!

Ποια στιγμή θα μείνει ανεξίτηλη στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αποχαιρετά το 2018 με μια φωτογραφία από τη πιο σημαντική στιγμή του χρόνου!

Το 2018 ήταν ένας χρόνος που τα είχε όλα και θα μείνει χαραγμένο στη μνήμη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

Η παρουσιάστρια αποχαιρέτησε το 2018 με μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κα αποκάλυψε ποια είναι η στιγμή που θα της μείνει ανεξίτηλη. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ρούλα Κορομηλά: Δείτε για πρώτη φορά την μητέρα της! Πόσο μοιάζουν οι δυο γυναίκες;

Ποια ήταν αυτή η στιγμή; Μα φυσικά η συμμετοχή της στο reality επιβίωσης Survivor!

H Queen Dina, έδινε τον καλύτερο της εαυτό στους στίβους μάχης στον μακρινό Άγιο Δομίνικο και κέρδισε τις εντυπώσεις με το χιούμορ της και τον χαρακτήρα της αφού δεν έχανε ευκαιρία να... αυτοτρολάρεται και να σκορπίζει γέλια στους συμπαίκτες της και στους τηλεθεατές.

Δείτε ακόμη: Ιωάννα Τούνη: Είναι ανατρεπτική! Μόνο αυτή θα μπορούσε να πει "καλή χρονιά" με αυτόν τον τρόπο....

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου "ανέβασε" μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται η ίδια να μάχεται στο παιχνίδι και έγραψε στη λεζάντα: "Δεν θα μπορούσα να μην αποχαιρετήσω το 2018 με τη φωτογραφία που αποτυπώνει ΜΙΑ-«ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ» , μια στιγμή που άλλες φορές ήταν αιώνες και άλλες απλά κλάσματα του δευτερολέπτου, μια στιγμή που οι λέξεις δεν φτάνουν να περιγράψεις, μια στιγμή που πήρα το πιο σπουδαίο μάθημα της ζωής μου, μια στιγμή που δεν θα την άλλαζα ποτέ, μια στιγμή που ένιωσα την ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ, μια στιγμή που το 2018 θα το θυμάμαι για ΠΑΝΤΑ ♥️ #Survivor2018 #OnceSurvivorAlwaysSurvivor #?? #QueenDina #CheersTo2019".

Δείτε ακόμη: Πατέρας για 5η φορά ετοιμάζεται να γίνει πασίγνωστος σεφ!

Λίγη ώρα μετά δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία είναι λαμπερή με ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη της και πολλά μπαλόνια στα χέρια και ευχήθηκε: "Ευτυχισμένο το 2019"!

Δείτε τις φωτογραφίες:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Δεν θα μπορούσα να μην αποχαιρετήσω το 2018 με τη φωτογραφία που αποτυπώνει ΜΙΑ-«ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ» , μια στιγμή που άλλες φορές ήταν αιώνες και άλλες απλά κλάσματα του δευτερολέπτου, μια στιγμή που οι λέξεις δεν φτάνουν να περιγράψεις, μια στιγμή που πήρα το πιο σπουδαίο μάθημα της ζωής μου, μια στιγμή που δεν θα την άλλαζα ποτέ, μια στιγμή που ένιωσα την ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ, μια στιγμή που το 2018 θα το θυμάμαι για ΠΑΝΤΑ ♥️ #Survivor2018 #OnceSurvivorAlwaysSurvivor #