Σάββατο, 29 Φεβρουαρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ευχάριστα νέα! Γνωστός Έλληνας παρουσιαστής θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά!

Το ανακοίνωσε δημόσια!

Ευχάριστα νέα! Γνωστός Έλληνας παρουσιαστής θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά!
News 02.01.2019 10:40

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας...

ο Ευτύχης Μπλέτσας. Διαβάστε παρακάτω...

Ο γνωστός παρουσιαστής του ΣΚΑΙ θα αποκτήσει το πρώτο του παιδάκι με την σύντροφο του, Ηλέκτρα Αστέρη.

Το ζευγάρι είναι τα τελευταία χρόνια επτά χρόνια μαζί! και τώρα είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ!

Δείτε ακόμη: ΣΚΑΙ: Τερμάτισε πρώτο στο prime time! Mε ποια προγράμματα πάλεψε και τα...αποτελείωσε;

Την ανακοίνωση την έκανε ο ίδιος, ο Ευτύχης Μπλέτσας μέσα από το προσωπικό του λογαριασμού στο Instagram και έγραψε χαρακτηριστικά:
«Φέτος το δώρο μας δεν το έφερε ο Άγιος Βασίλης. Θα μας το φέρει ο πελαργός! Καλή χρονιά σε όλους! Εύχομαι και σε σας το 2019 να φέρει ότι ποθείτε!!».

Δείτε ακόμη: Τρελά νούμερα στο Open! Ποιο πρόγραμμα έσπασε ρεκόρ;

Την ίδια ώρα και η σύντροφός του, ανέβασε την ίδια εικόνα, γράφοντας:«Το 2019 θα αλλάξει όλη την ζωή μας. Κυριολεκτικά. Η οικογένεια μας θα μεγαλώσει και πλέον τα ταξίδια μας ανά τον κόσμο θα αποκτήσουν ακόμη μεγαλύτερο νόημα. Θα γίνουμε 3. Αγγελούδι μου, κάθε νέα χώρα που θα επισκεπτόμαστε, θα είναι μια καινούρια ευκαιρία για να σου μάθουμε τον κόσμο. Κάθε νέο ταξίδι, θα είναι μια ευκαιρία για να σου δείξουμε πόσο ξεχωριστοί είναι οι λαοί του πλανήτη. Κάθε καινούρια εξερεύνηση, θα είναι ευκαιρία για να σε μάθουμε και να μας μάθεις καλύτερα. Η ευτυχία μας δεν περιγράφεται. Το συναίσθημα που νιώθω με κάθε σου κλωτσιά δεν ήξερα ότι υπάρχει. Η αγάπη που νιώθω για σένα πριν καν σε γνωρίσω είναι μοναδική. Είσαι το μόνο πράγμα που θα μπει ανάμεσα μας και θα ενώσει τις ζωές μας με τον πιο όμορφο τρόπο. Σ'αγαπάω πριν καν σε γνωρίσω. Σε περιμένουμε. Ανυπομονούμε»!

Share