Πασίγνωστος τραγουδιστής έγινε πατέρας για τρίτη φορά!

Ποιος είναι ο τραγουδιστής;

Πασίγνωστος τραγουδιστής έγινε πατέρας για τρίτη φορά!

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωή τους...

διανύουν ο Ricky Martin, στο πλευρό του συζύγου του Jwan Yosef. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Δύσκολες ώρες για τον Τόλη Βοσκόπουλο! Ακυρώνεται η σημερινή παράσταση «Μαριχουάνα Stop»!

Ο γνωστός τραγουδιστής έγινε πατέρας για τρίτη φορά, καθώς στο κόσμο ήρθε η πανέμορφη κόρη του, ενώ έχει αποκτήσει άλλα δύο παιδιά τον Matteo και τον Valentino.
Ο Πορτορικανός επέλεξε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να ανακοινώσει τον ερχομό της κόρης του την ημέρα της Πρωτοχρονιάς.

Ο 46χρονός καλλιτέχνης από το Πουέρτο Ρίκο φαίνεται πιο ώριμος από ποτέ και πολύ ευτυχισμένος δίπλα στα αγαπημένα του πρόσωπα.

Ο τραγουδιστής είναι εδώ κι έναν χρόνο παντρεμένος με τον ζωγράφο Χουάν Γιόσεφ από τη Συρία-Σουηδία, με αρμενική και κουρδική καταγωγή κι έχει δύο γιους που έχει αποκτήσει με παρένθετη μητέρα πριν από 10 χρονιά.

Την ανακοίνωση του νέου παιδιού έκανε ο ίδιος, ο Ricky Martin μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

Δείτε ακόμη: Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Απίστευτη συγκίνηση... Γενέθλια για τον παρουσιαστή! Η συνάντηση με τον γιο του μετά από 365 ολόκληρες μέρες! (βίντεο)

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε ότι έχουμε γίνει γονείς μιας όμορφης και υγιούς κόρης που την έχουμε ονομάσει Λουτσία Μάρτιν - Γιόσεφ», έγραψε στο Instagram ο βραβευμένος με Grammy τραγουδιστής κάτω από μία φωτογραφία με τα ποδαράκια της νεογέννητης κόρης του, χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες πληροφορίες για τη γέννηση του νέου μέλους της οικογένειας.