Δανάη Παππά: Πως αντιδρά όταν της την... πέφτουν μέσω Instagram;

Τι απάντησε η ηθοποιός;

Δανάη Παππά: Πως αντιδρά όταν της την... πέφτουν μέσω Instagram;

Το προφίλ της στο Instagram ήταν αυτό που κέντρισε το ενδιαφέρον του Ανδρέα Γεωργίου και της πρότεινε τον ρόλο στην καθημερινή σειρά "Τατουάζ"!

Η όμορφη πρωταγωνίστρια Δανάη Παππά, παραχώρησε συνέντευξη στο Tv Έθνος και μίλησε για όλα! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ντύσου στα ροζ και μαγνήτισε τα βλέμματα όπως η Σταματίνα Τσιμτσιλή!

Πως αντιδρά με τη δημοσιότητα, δέχεται φλερτ μέσω Instagram και πως αντιδρά; Αυτά και σε πολλά ακόμα απάντησε η Δανάη Παππά!

Με τη δημοσιότητα που της έδωσε ο ρόλος της Άννας συνήθισε;"Ναι, έχω αρχίσει να εξοικειώνομαι. Ήταν μεγάλη αλλαγή για εμένα. Χαίρομαι να μιλάω με τον κόσμο που με συναντάει, απολαμβάνω αυτές τις στιγμές" απάντησε η Δανάη Παππά.

Δείτε ακόμη: H πανέμορφη κυρία της φωτογραφίας είναι μητέρα Έλληνα νικητή reality παιχνιδιού!

Έχει δεχθεί φλερτ στο instagram; "Ναι, έχουν υπάρξει μηνύματα τέτοιου τύπου, αλλά μου αρέσει ο παραδοσιακός τρόπος προσέγγισης. Αν και, να σου πω, παίρνω περισσότερα μηνύματα στήριξης από γυναίκες που παρακολουθούν τη σειρά". Θα έβγαινε όμως ραντεβού μέσω instagram; "Όχι, είναι τελείως μακριά όλο αυτό από τον δικό μου χαρακτήρα. Είναι πολύ σημαντική για μένα η οπτική επαφή" ξεκαθαρίζει η Δανάη Παππά.

Δείτε ακόμη: My Style Rocks 2: Απίστευτη Μαγγίρα! Αποδέχτηκε το... challenge του γυμναστή και άρχισε τις γυμναστικές επιδείξεις στο πλατό! (βίντεο)

Πως αντιδρά στα μηνύματα; Απαντάει; "Πραγματικά ο χρόνος μου είναι πολύ περιορισμένος. Σίγουρα όμως δεν απαντώ σε μήνυμα-' τα που έχουν κατεύθυνση το φλερτ".

Υπήρξε κάποιος που να έστειλε, κάτι απρεπές και να τον μπλόκαρε; "Ναι, έχει συμβεί. Και έκανα κατευθείαν μπλοκ χωρίς δεύτερη σκέψη. Με ενοχλεί η αγένεια" απάντησε η Δανάη Παππά.