Ρεσιτάλ Γκλέτσου για Κοσιώνη - Μπακογιάννη! «Ο Κώστας είναι από....»

Η ατάκα κόλαφος! Δεν φαντάζεστε τι είπε!

Ρεσιτάλ Γκλέτσου για Κοσιώνη - Μπακογιάννη! «Ο Κώστας είναι από....»

Δεν είναι λίγα τα δημοσιεύματα που θέλουν την δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ, Σία Κοσιώνη και τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηνών, Κώστα Μπακογιάννη να τραβούν χωριστούς δρόμους μετά την γέννηση του πρώτου τους παιδιού!

Ωστόσο, οι ίδιοι με μία ανάρτηση τους στο instagram και μία κοινή τους φωτογραφία θέλησαν να δώσουν τέλος στα σενάρια που τους θέλουν να χωρίζουν! Διαβάστε παρακάτω...

Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει την ατάκα φωτιά του αντιπάλου του τότε, Απόστολου Γκλέτσου, ο οποίος σε παλαιότερη συνέντευξη του στην Espresso είχε δηλώσει για τον Κώστα Μπακογιάννη και την Σία Κοσιώνη, ότι είναι «το μόνο συν» στον γιο της Ντόρας Μπακογιάννη και αντίπαλό του.

Δείτε ακόμη: Πένθος! Έφυγε από τη ζωή γνωστός ηθοποιός...

Δεν είχε μείνει μόνο εκεί όμως, αφού είχε αναφέρει χαρακτηριστικά «Τη θαυμάζω και την παραδέχομαι. Είναι καλή στη δουλειά της και κρατάει κι ένα παλάντζο, μια ισορροπία, η οποία θα της πιστωθεί στο μέλλον».

Δείτε ακόμη: Τηλεθέαση 2/1: Ανατροπές και μάχες για γερά νεύρα! Χαμός στην πρωινή ζώνη! Όλα τα νούμερα αναλυτικά!

Μάλιστα σε ερώτηση της δημοσιογράφου «λένε ότι οι άνθρωποι κρινόμαστε από τις επιλογές μας. Ενας άντρας που επιλέγει τέτοια γυναίκα, δεν αξίζει κι αυτός;», εκείνος είχε απαντήσει «Πιστεύεις ότι την επέλεξε; Τον επέλεξε».

Γιατί τον διάλεξε, εάν είναι όπως λες;

Γιατί καταρχάς είναι ωραίο παλικάρι και, δεύτερον, είναι από τζάκι. Σβησμένο, αλλά τζάκι.

athensmagazine.gr