Σπαλιάρας: Αποκαλύπτει τα χρήματα που πήρε σε Nomads και Survivor! Ποια είναι η επόμενη δουλειά του;

Έκανε τη σύγκριση και μάθαμε ότι...

Σπαλιάρας: Αποκαλύπτει τα χρήματα που πήρε σε Nomads και Survivor! Ποια είναι η επόμενη δουλειά του;

Ο Γιάννης Σπαλιάρας μίλησε για το αν ισχύουν οι φήμες περί μοιρασιάς του επάθλου του Nomads και σύγκρινε τα χρήματα που πήρε από το ριάλιτι του ΑΝΤ1 με αυτά που πήρε από το survivor!

O Γιάννης είπε: Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Βίκυ Καγιά: Στο παγοδρόμιο με την κόρη της με total black look!

«Από όσο ξέρω ισχύει αλλά εγώ έφυγα πριν από τους 8 τελευταίους οπότε δεν ήμουν στη μοιρασιά. Αυτά τα σκέφτεται μόνο το μυαλό του μισθοφόρου πάντα. Ο Στέλιος δε σκέφτεται τέτοια πράγματα. Νομίζω ότι είναι πιο δίκαιο από τη στιγμή που τα παιδιά παλεύουν για μήνες, το ποσό να μοιράζεται. Ήταν μια ιδέα του Κώστα, το έλεγε από την αρχή για τους τέσσερις τελευταίους, τελικά συμφώνησαν όλοι»!

Ωστόσο, στην εκπομπή «Ευτυχείτε», αποκάλυψε πως τα λεφτά που πήρε από το Nomads ήταν περισσότερα από εκείνα του Survivor:«Η αλήθεια είναι ότι πήραμε καλά λεφτά, καλύτερα από το Survivor. Ένας από τους λόγους που πήρα την απόφαση να πάω στο Nomads ήταν σαφώς και το οικονομικό».

Δείτε ακόμη: Σίσσυ Χρηστίδου: Δύσκολες ώρες για την παρουσιάστρια!

Πρόσθεσε ακόμα: «Έχω εθιστεί στα αγωνιστικά ριάλιτι. Δε θα δουλεύω στη ζωή μου, θα περιμένω, θα χτυπάει το τηλέφωνο και θα πηγαίνω σε κάποια ήπειρο να πηδάω εμπόδια. Αυτή θα είναι η δουλειά μου, το έχω πάρει απόφαση. Επαγγελματίας παίκτης Survivor μέχρι τα 60».