Μαλλιοκούβαρα Σκορδά - Ουγγαρέζος στο Πρωινό! «Το να ανεβάζεις τον τόνο της φωνής σου και να με λες αγάπη μου δεν....» (Βίντεο)

Άγριος τσακωμός!

Μαλλιοκούβαρα Σκορδά - Ουγγαρέζος στο Πρωινό! «Το να ανεβάζεις τον τόνο της φωνής σου και να με λες αγάπη μου δεν....» (Βίντεο)

Μαλλιοκούβαρα κανονικά έγιναν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Φαίη Σκορδά σήμερα στο Πρω1νό.


Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις του Σταύρου Νικολαΐδη σχετικά με τα reality μόδας αλλά και «όσα τελειώνουν σε “Love”» και οι τόνοι ανέβηκαν επικίνδυνα στο πάνελ! Διαβάστε παρακάτω...

«Eίναι προσβολή της αισθητικής. Τέλος», είπε ο Άρης Καβατζίκης και στη συνέχεια πήρε θέση και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για όσα ειπώθηκαν τόσο από τον ηθοποιό όσο και από τους συνεργάτες του.

Δείτε ακόμη: Εγκυμοσύνη βόμβα στην showbiz! Πασίγνωστο ζευγάρι περιμένει τέταρτο παιδάκι...


«Μιλάς για τη μόδα λες και είναι μια φοβερή…», είπε αρχικά.... Τότε η Φαίη Σκορδά παρενέβη υπέρ του χώρου της μόδας και είπε: «Μην το υποτιμάς γιατί αν κάποιος γιατρός βλέπει εμάς, θα υποτιμά και εσένα. Δεν είναι όλα συγκριτικά.»

Δημήτρης: Φυσικά και να με υποτιμά δεν κάνω την ίδια δουλειά με ένα γιατρό. Ο γιατρός σώζει ζωές!

Φαίη: Και οι άνθρωποι που δουλεύουν στον χώρο της μόδας, είτε είναι μοντέλα είτε πωλητές… κι αυτοί κάνουν τη δουλειά τους.

Δημήτρης: Σαφώς, αλλά δεν θα το ανάγω σε επιστήμη Φαίη μου! Τι να κάνουμε τώρα; Όχι! Το να γίνεις μοντέλο δεν θέλει τον ίδιο κάματο με το να γίνεις γιατρός.

Δείτε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη: Η αποκάλυψη της για τη Λάουρα! Δεν φαντάζεστε πόσο ψηλή είναι!

Φαίη: Ρε αγάπη μου… Σαφώς και καταλαβαίνουμε τη διαφορά

Δημήτρης: Όσο και να με πεις αγάπη μου, έτσι είναι η αλήθεια. Εγώ διασκεδάζω τον κόσμο, ο άλλος σώζει ζωές. Αν γελάσεις δεν γελάσεις με το αστείο που λέω εγώ στο ραδιόφωνο χ@στηκαμε. Ενώ αν ο άλλος δεν σώζει τη ζωή είναι κακός γιατρός. Μην τα τσουβαλιάζουμε όλα στην τηλεόραση… Ωραία Φαίη μου να είμαστε αρεστοί σε όλους και να μη θίξουμε κανέναν, απλά δεν είναι η ίδια δουλειά η μία με την άλλη, τι να κάνουμε;

Δείτε ακόμη: Μέγκι Ντρίο: Πόσα λεφτά της έδωσε ο Ατζούν για να μπει στο Survivor; Χρυσάφι στα πόδια της!

Φαίη: Το να ανεβάζεις τον τόνο της φωνής σου όταν μιλά ο άλλος είναι λάθος. Αν θες μπορώ να σε αφήσω να ουρλιάζεις για να υπερισχύσει αυτό που λες εσύ

Δημήτρης: Αν είχες επιχείρημα δεν θα φοβόσουν μην υπερισχύσει αυτό που λέω εγώ. Δείτε το σχετικό βίντεο: